Συνάντηση μελων της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ με το διοικητικό συμβούλιο συμβολαιογράφων Εφετείου Θράκης

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:37
388 0

Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στις 17.30 θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή συνάντηση αντιπροσωπείας από μέλη των ΠΕ της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ από τους Νομούς της Αν. Μακεδονίας και Θράκης με το ΔΣ του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θράκης. Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι το θέμα των επικείμενων πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και γενικότερα λαϊκής περιουσίας, που πρόκειται σύντομα να ξεκινήσουν και στην περιοχή μας.

Τη συνάντηση με το συνδικαλιστικό όργανο των συμβολαιογράφων επεδίωξε η οργάνωση μας προκειμένου αφ’ ενός να ανταλλάξουμε απόψεις για τις νομικές αλλά και ευρύτερα πολιτικές και κοινωνικές πλευρές του προβλήματος, αφ’ ετέρου να ζητήσουμε τον αναγκαίο συντονισμό με τον κλάδο των συμβολαιογράφων ώστε με την επίδειξη της αναγκαίας ευαισθησίας να μην οδηγηθούμε στην εκποίηση της λαϊκής περιουσίας και ιδιαίτερα της α΄ κατοικίας προς όφελος των τραπεζών και των κάθε λογής ξένων και ντόπιων κερδοσκόπων.

Η πρωτοβουλία αυτής της συνάντησης αποτελεί συνέχεια της αντίστοιχης με τον Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας όπου εκφράστηκε η αμέριστη στήριξη των δικηγόρων σε κάθε νόμιμη νομική και κινηματική πρωτοβουλία των πολιτών για την αποτροπή των παραπάνω σχεδίων.

Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη

Π.Ε. ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

Σχετικά άρθρα

Μάρτη ή Απρίλη η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ στη Σαμοθράκη

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Φεβρουαρίου 2020 0
Κώστας Μαρκενδούδης – www.paratiritis-news.gr Την σύμφωνη γνώμη του σώματος έλαβε η επερώτηση του επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας» Κώστα Κατσιμίγα…

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Η υποψήφια ΠτΔ έχει καταγωγή από την Σταυρούπολη Ξάνθης

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Ιανουαρίου 2020 0
Σε διάγγελμα που απηύθυνε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης,ανακοίνωσε το πρόσωπο που προτείνει για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Όπως δήλωσε…