Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος, κ. Τσιρώνη και με τον Υπουργώ παρά τω Πρωθυπουργώ, κ. Κουίκ

Δημοσιεύτηκε στις: at 16:51
392 0

Τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου ο Αναπληρωτής Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, κ. Γιάννης Τσιρώνης και ο Υπουργός παρά τω Πρωθυπουργό, κ. Τέρενς Κουίκ συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποίησαν στο νομό Έβρου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι βουλευτές του νομού Έβρου κα Ν. Γκαρά, κ. Γ. Καΐσας, κ. Δ. Ρίζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Έβρου, κ. Δ. Πέτροβιτς, ο Αντιδήμαρχος Τραϊανουπόλεως, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, κ. Ι. Φαλέκας και ο εκπρόσωπος της ΔΙΑΑΜΑΘ, κ. Γ. Βογιατζής.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν τα χρυσορυχεία και η τροποποίηση του μεταλλευτικού κώδικα, οι επενδύσεις στο υγροποιημένο φυσικό αέριο και τα αντισταθμιστικά οφέλη, η Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) Αλεξανδρούπολης και γενικότερα ο τοπικός, περιφερειακός και εθνικός σχεδιασμός διαχείρισης απορριμμάτων καθώς και θέματα που αφορούν στον ενεργειακό τομέα και τη γεωθερμία και επηρεάζουν άμεσα την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Θράκης.

Σχετικά άρθρα

Θετικοί στον κορωνοϊό 11 νεοπροσληφθέντες Συνοριοφύλακες στα Τμήματα Δοκίμων Κομοτηνής και Διδυμοτείχου

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Νοεμβρίου 2020 0
Σε εξετάσεις ανίχνευσης κορονοϊού “rapid tests” υποβλήθηκαν νεοεισερχόμενοι Συνοριακοί Φύλακες Οι νέοι Συνοριοφύλακες μπήκαν στις Σχολές της ΕΛΑΣ με την ορκωμοσία τους…