Συνάντηση των Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Διδυμοτείχου με τον Δήμαρχο

Δημοσιεύτηκε στις: at 2:35 μμ
409 0

Την Πέμπτη 17-08-2017,  το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Διδυμοτείχου και Περιφέρειας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου               κ. Πατσουρίδη Παρασκευά. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Τοπαλούδης Ιωάννης.

Από το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων παρουσιάστηκαν προβλήματα των σχολικών μονάδων του Δήμου Διδυμοτείχου, βάσει των εισηγήσεων των ΔΣ των Συλλόγων Γονέων,  αλλά και γενικότερα θέματα και ζητήματα που αφορούν τους μαθητές όλων των ηλικιών. Ενδεικτικά στα γενικότερα θέματα, ζητήθηκαν  από τη Δημοτική Αρχή τα παρακάτω:

  1. Παρουσία σχολικού τροχονόμου στη διάβαση των Γυμνασίων.
  2. Συνεχής συντήρηση των σχολικών διαβάσεων και γενικότερα των διαβάσεων πεζών.
  3. Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.
  4. Κέντρο Νεότητας.
  5. Συντήρηση κοινόχρηστων χώρων άλσους Τσίγγλας.
  6. Κατασκευή κολυμβητηρίου.

 

Έγινε μία ενημέρωση από την Δημοτική Αρχή για τις ενέργειες που έχουν ήδη δρομολογηθεί και τα κωλύματα του κρατικού  μηχανισμού που εμποδίζουν τη λύση ορισμένων προβλημάτων και ακολούθησε δημιουργική συζήτηση  πάνω στα ζητήματα που τέθηκαν.

Υπήρξε καλό κλίμα με αμοιβαία κατανόηση και αποφασίστηκε να γίνει μία νέα συνάντηση τους επόμενους μήνες ώστε να αξιολογηθεί η πορεία υλοποίησης αυτών που συμφωνήθηκαν.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                              Η Γεν. Γραμματέας

Παπανδρούδης Ανδρέας                                                              Μαστρογιώργη Γεωργία

Σχετικά άρθρα

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Το ΔΠΘ χρήσιμος σύμβουλος των παραγωγών, με τον Υπουργό Παιδείας να αντιδρά, να αδιαφορεί και να μη απαντά… Μετατροπή της Γραπτής Ερώτησης σε Επίκαιρη! Απαντήσεις στην Ολομέλεια…”

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Νοεμβρίου 2018 0
Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας κατέθεσε ο  Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, ζητώντας την προκήρυξη…

Δραγασάκης: Η Πολιτεία θα είναι πάντα στο πλευρό των κατοίκων της Σαμοθράκης

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Νοεμβρίου 2017 0
Τη ρητή διαβεβαίωση ότι η Πολιτεία θα είναι πάντα στο πλευρό των κατοίκων τηςΣαμοθράκης έδωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, κατά την…

Επίτιμος δημότης του Δήμου Ορεστιάδας ανακηρύχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Μαρτίου 2017 0
Επίτιμος δημότης του Δήμου Ορεστιάδας ανακηρύχθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος επισκέφθηκε την περιοχή για να…