Την Πέμπτη 17-08-2017,  το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Διδυμοτείχου και Περιφέρειας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου               κ. Πατσουρίδη Παρασκευά. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Τοπαλούδης Ιωάννης.

Από το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων παρουσιάστηκαν προβλήματα των σχολικών μονάδων του Δήμου Διδυμοτείχου, βάσει των εισηγήσεων των ΔΣ των Συλλόγων Γονέων,  αλλά και γενικότερα θέματα και ζητήματα που αφορούν τους μαθητές όλων των ηλικιών. Ενδεικτικά στα γενικότερα θέματα, ζητήθηκαν  από τη Δημοτική Αρχή τα παρακάτω:

  1. Παρουσία σχολικού τροχονόμου στη διάβαση των Γυμνασίων.
  2. Συνεχής συντήρηση των σχολικών διαβάσεων και γενικότερα των διαβάσεων πεζών.
  3. Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.
  4. Κέντρο Νεότητας.
  5. Συντήρηση κοινόχρηστων χώρων άλσους Τσίγγλας.
  6. Κατασκευή κολυμβητηρίου.

 

Έγινε μία ενημέρωση από την Δημοτική Αρχή για τις ενέργειες που έχουν ήδη δρομολογηθεί και τα κωλύματα του κρατικού  μηχανισμού που εμποδίζουν τη λύση ορισμένων προβλημάτων και ακολούθησε δημιουργική συζήτηση  πάνω στα ζητήματα που τέθηκαν.

Υπήρξε καλό κλίμα με αμοιβαία κατανόηση και αποφασίστηκε να γίνει μία νέα συνάντηση τους επόμενους μήνες ώστε να αξιολογηθεί η πορεία υλοποίησης αυτών που συμφωνήθηκαν.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                              Η Γεν. Γραμματέας

Παπανδρούδης Ανδρέας                                                              Μαστρογιώργη Γεωργία

Προηγούμενο άρθροΜουσικοχορευτικό ταξίδι στις αλησμόνητες πατρίδες του Ελληνισμού
Επόμενο άρθροΛαϊκή Συσπείρωση: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Π.Σ.(30/8/2017) ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ: «ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ»