Συνεχίζει να στηρίζει τον Εθνικό η 12η Μεραρχία Πεζικού

Δημοσιεύτηκε στις: at 28 Αυγούστου 2015
1009 0

Συνάντηση με τον διοικητή της 12ης Μεραρχίας Πεζικού είχαν σήμερα μέλη της διοίκησης του βόλεϊ και του ερασιτέχνη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού στο Facebook:

«Στον διοικητή της 12ης Μεραρχίας Πεζικού η διοίκηση του Εθνικού
Το απόγευμα της Πέμπτης, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του τμήματος Βόλεϊ του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης, πλαισιωμένο και από στελέχη της διοίκησης του ερασιτέχνη, επισκέφθηκαν στο γραφείο του τον διοικητή της 12ης Μεραρχίας Πεζικού.

Μετά την ανταλλαγή απόψεων και την ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαν οι άνθρωποι του Εβρίτικου συλλόγου με τον Στρατηγό, κατέληξαν στην ευχάριστη διαπίστωση ότι η 12η Μεραρχία συνεχίζει και σήμερα όπως το έκανε και επί σειρά ετών να στηρίζει την προσπάθεια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης , στην ανάπτυξη και την πρόοδο του αθλητισμού, ως αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας.

Το Δ.Σ. του Τ.Α.Α. ΕΘΝΙΚΟΣ ευχαριστεί εκ των προτέρων και τον νέο Στρατηγό για την διάθεση του να στηρίξει την προσπάθεια των ανθρώπων του τμήματος βόλεϊ και μέσω αυτών τον αθλητισμό της πόλης μας».

 

Σχετικά άρθρα

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του “Hellas Beetles FINA Artistic Swimming World Series 2019” της Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) κολύμβησης, που θα γίνει 5-7 Απριλίου στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Φεβρουαρίου 2019 0
Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του “Hellas Beetles FINA Artistic Swimming World Series 2019” της Καλλιτεχνικής…