Τα μέλη της ΔΕΕΠ Έβρου ενημερώθηκαν για την ολοκλήρωση του έργου της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης

Δημοσιεύτηκε στις: at 12:34
510 0

Με αφορμή την ψήφιση του τελικού κειμένου από την Διακομματική Επιτροπή για την Ανάπτυξη της Θράκης και την ολοκλήρωση του έργου της, την Τετάρτη 24/11/2021 κατόπιν πρωτοβουλίας της ΔΕΕΠ Έβρου, έγινε ενημέρωση των μελών της οργάνωσης από τον κ. Γεώργιο Πλεύρη συνεργάτη της κυρίας Μπακογιάννη , Προέδρου της Διακομματικής Επιτροπής, και από τους βουλευτές του κόμματος μας κ. Δημοσχάκη Αναστάσιο και κ. Δερμεντζόπουλο Χρήστο ενώ ο κ. Κελέτσης ενημέρωσε εγκαίρως ότι δεν θα μπορούσε να παραστεί λόγω της παρουσίας του σε από καιρό προγραμματισμένη εκδήλωση.

Ο κ. Πλεύρης ο οποίος συμμετείχε στο επιστημονικό έργο της Διακομματικής Επιτροπής ανέλυσε τους βασικούς άξονες του πορίσματος, την διαδικασία που ακολουθήθηκε για την επίτευξη του τελικού αποτελέσματος αλλά και τον μηχανισμό υλοποίησης αυτού. Στην συνάντηση που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης οι βουλευτές του Έβρου ενημέρωσαν επίσης για τη στόχευση που έχει το πόρισμα για τον τόπο μας αλλά και για όλη την διαδικασία στην οποία είχαν ενεργό ρόλο προς επίτευξη του τελικού αποτελέσματος.

Σε μία κουβέντα η οποία κράτησε σχεδόν δύο ώρες τέθηκαν ερωτήσεις σχετικά με τον τελικό στόχο του πορίσματος αλλά και τον τρόπο υλοποίησής του. Στο τέλος της ενημέρωσης υπήρξε δέσμευση από όλες τις πλευρές ότι μόλις περιέλθει άμεσα σε γνώση των μελών της ΔΕΕΠ το κείμενο του πορίσματος, θα επανέλθουν όλες οι πλευρές με σκοπό την ανάλυση των λεπτομερειών του.

 

O Πρόεδρος της Δ.Ε. Έβρου

της Νέας Δημοκρατίας

Άκης Παρασκευόπουλος

Σχετικά άρθρα

Ο Γιάννης Νενεδάκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ” με επικεφαλής τον Γιάννη Ζαμπούκη.

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Απριλίου 2019 0
Καλωσορίζουμε στις τάξεις της παράταξης μας “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ”, τον Γιάννη Νενεδάκη ο οποίος συστρατεύεται στον κοινό…

Χρήστος Μέτιος: “H «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση»” εμπλουτίζεται με καινούργιες ιδέες και προτάσεις και ενδυναμώνεται με νέους και ικανούς ανθρώπους και από άλλους πολιτικούς χώρους”

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Μαρτίου 2019 0
Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση Η παράταξή μας έχει μακρά διαδρομή και σημαντική προσφορά στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Σήμερα εμπλουτίζεται…