Τα 20α Ακριτίδεια στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε στις: at 29 Ιουνίου 2017
467 0

Τα 20α Ακριτίδεια στην Αλεξανδρούπολη

Από τις 28 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου 2017 θα διεξαχθούν στην Αλεξανδρούπολη τα «20α Ακριτίδεια». Πρόκειται για το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Φέτος το Πρωτάθλημα θα φιλοξενηθεί στα γήπεδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης και τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Ν. Έβρου με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Σε αυτό θα συμμετέχουν 20 ομάδες από την Ελλάδα και την Κύπρο και οι αγώνες θα διεξαχθούν σε πέντε ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Ο τελικός για την ανάδειξη του Πρωταθλητή θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Γήπεδο «Μαρίνος Δαστερίδης» (Καππαδοκίας) την Κυριακή 2 Ιουλίου στις 10:30 π.μ..

Στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος αναμένεται να επισκεφτούν το Δήμο Αλεξανδρούπολης περισσότεροι από 700 συμμετέχοντες, οι οποίοι θα προσφέρουν ενίσχυση στην τοπική οικονομία μέσω του αθλητικού τουρισμού.    

Τα 20α Ακριτίδεια στην Αλεξανδρούπολη

Τα 20α Ακριτίδεια στην Αλεξανδρούπολη 2

Σχετικά άρθρα

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες στίβου για το 10ο Φοιτητικό Πρωτάθλημα

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Ιουνίου 2016 0
Διαβάστε αναλυτικά τι έγινε την Τετάρτη 25 Μαΐου στο πανεπιστημιακό στάδιο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Αλεξανδρούπολη: Ο Υποτομέας κλασικού…