Τους πρωταθλητές του Γενικού Λυκείου Σουφλίου τίμησε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 22:36
498 0

Την ομάδα των μαθητών του Γενικού Λυκείου Σουφλίου, τους προπονητές τους, Παναγιώτη Κάβουρα και Γεώργιο Τάσιου, και τη Διευθύντρια του Λυκείου κα Μαρία Πατσιά, που αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδας – Κύπρου 2017, στον Μεγάλο Τελικό του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Βόλεϊ, τίμησε τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον ιδιαίτερο χώρο του Μουσείου Μετάξης του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς στο Σουφλί.

Παρουσία των γονέων των πρωταθλητών, αλλά και της Εθνικής Ομάδας Παμπαίδων U17 στο Βόλεϊ, η οποία βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο Σουφλί και προετοιμάζεται εν όψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Ικόνιο της Τουρκίας, ο κ. Πέτροβιτς συνεχάρη τους μαθητές, τους προπονητές και τους γονείς τους για την εξαιρετική πορεία τους στο σχολικό πρωτάθλημα και την επάξια νίκη τους. «Η μεγάλη σας διάκριση, μας κάνει πολλαπλά υπερήφανους, προσφέροντας χαρά και συγκίνηση στον Έβρο και σε ολόκληρη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Επιτεύγματα αυτού του μεγέθους, αναδεικνύουν τις δυνατότητες της νέας γενιάς, που μέσα από την συλλογικότητα, τη συστηματική προσπάθεια και την πίστη στο στόχο, μπορεί να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Σας ευχαριστούμε!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτροβιτς.

Την ομάδα των πρωταθλητών απαρτίζουν οι: Ιάσονας Αλεξούδης, Κωνσταντίνος Αλεξούδης, Μιχάλης Γκουδούλας, Ιωάννης Κάβουρας, Παναγιώτης Κάλφας, Ευάγγελος Κεσσούδης, Δημήτριος Μούχλιας, Χρήστος Ντούμας, Μανώλης Πανταζής, Σταμάτης Παπαδημητρίου, Χαράλαμπος Παπαδημητρίου, Αθανάσιος Σαρδανίδης, Θεόφιλος Τσιαμίτας.

Σχετικά άρθρα

ΟΦΘΑ: 16 Μετάλλια (10 χρυσά – 2 ασημένια – 4 χάλκινα) στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Κολύμβησης 2019

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Αυγούστου 2019 0
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2019  ΤΕΧΝΙΚΗΣ , ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ , ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΣΡΑΣΙΔΩΝ Α,Β΄ , ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ και ΑΝΔΡΩΝ –ΓΥΝΑΙΚΩΝ   :…

Χαραλαμπίδης: «Μπορεί να παραμείνει στην Α2 το ανδρικό των Κυκλώπων, πολλά συγχαρητήρια στο γυναικείο για τη μέχρι τώρα πορεία»

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Ιανουαρίου 2018 0
Στο «Παίζουμε Θράκη» της Δευτέρας με τον Κοσμά Πανταζή στον Maximum FM 93,6 μίλησε ο παίκτης της ανδρικής ομάδας και…

21 χρυσά, 3 αργυρά, 3 χάλκινα και πολλά νέα πανελλήνια ρεκόρ για τα δελφινάκια του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ»

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Ιουλίου 2017 0
Πολύ μεγάλη εμφάνιση για τα δελφινάκια του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», που σάρωσαν τα μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΟΠΑΠ 2017 για Άτομα με…