Το βράδυ της Παρασκευής , η λύση για το κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 2 Νοεμβρίου 2017
548 0

O Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γεώργιος Βασιλειάδης επισκέπτεται  τον Έβρο και την Ροδοπη το διήμερο 2 και 3 Νοεμβρίου 2017.

Ο κ. Βασιλειάδης ήρθε στη περιοχή προσκεκλημένος της Νομαρχιακής Επιτροπής Συ.Ριζ.Α Έβρου

Ξεχωριστή στιγμή του Υφυπουργού η παρουσία του σε εκδήλωση, στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης, που διοργανώνεται από τον ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ως επίσημος προσκεκλημένος του αθλητικού συλλόγου.

Το πρωί της Πέμπτης συναντήθηκε με τον Αντιπεριφεριαρχη Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς και με τον Δήμαρχο Αλεξανδρουπολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη.

Στις δηλώσεις του ο κ. Βασιλειάδης Γιώργος ανέφερε πως είναι “Στενά τα οικονομικά, μέχρι αύριο το βράδυ θα βρω λύση για το κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης”

Ακούστε τι δήλωσαν: ο  Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γεώργιος Βασιλειάδης και ο Δήμαρχος Αλεξανδρουπολης μετά την σύσκεψη:

 
Ακούστε τον ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς , στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM 93,6 και στον Δ.Κολιό

Η επίσκεψη του κ. Βασιλειάδη εντάσσεται στο πλαίσιο διαδικασιών ανοιχτού διαλόγου και συνεργασίας με φορείς της Π.Ε,εν όψει του Αναπτυξιακού Περιφερειακού Συνεδρίου που διοργανώνεται από την Κυβέρνηση και την Περιφέρεια ΑΜΘ 13 κ 14 Νοεμβρίου 2017,ώστε να διερευνηθούν σε βάθος οι δυνατότητες και οι προοπτικές και να σχεδιαστούν η πολιτική και οι πρωτοβουλίες που θα σηματοδοτήσουν την μετάβαση της χώρας στην εποχή της δίκαιης ανάπτυξης.

Σχετικά άρθρα

Εκδήλωση για τον Χαρίσιο Βαμβακά – τον “Ελευθερωτή” της Θράκης , στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Μαΐου 2017 0
Στο πλαίσιο του εορτασμού των Ελευθερίων της Αλεξανδρούπολης, το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αλεξανδρούπολης, το 2ο Σύστημα Προσκόπων Αλεξανδρούπολης και η…

Μεγάλη συμμετοχή και στον 4ο αγώνα ΚΑΣΤΡΟΥ Διδυμοτείχου, με σπουδαίους αθλητές και με την προσωπική συμμετοχή του εμπνευστή του αγώνα

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Μαΐου 2019 0
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 4ος αγώνας ΚΑΣΤΡΟΥ Διδυμοτείχου, στα πλαίσια των Ελευθερίων της πόλης. Οι διοργανωτές, Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού…