Το βράδυ της Παρασκευής , η λύση για το κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 2 Νοεμβρίου 2017
620 0

O Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γεώργιος Βασιλειάδης επισκέπτεται  τον Έβρο και την Ροδοπη το διήμερο 2 και 3 Νοεμβρίου 2017.

Ο κ. Βασιλειάδης ήρθε στη περιοχή προσκεκλημένος της Νομαρχιακής Επιτροπής Συ.Ριζ.Α Έβρου

Ξεχωριστή στιγμή του Υφυπουργού η παρουσία του σε εκδήλωση, στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης, που διοργανώνεται από τον ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ως επίσημος προσκεκλημένος του αθλητικού συλλόγου.

Το πρωί της Πέμπτης συναντήθηκε με τον Αντιπεριφεριαρχη Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς και με τον Δήμαρχο Αλεξανδρουπολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη.

Στις δηλώσεις του ο κ. Βασιλειάδης Γιώργος ανέφερε πως είναι “Στενά τα οικονομικά, μέχρι αύριο το βράδυ θα βρω λύση για το κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης”

Ακούστε τι δήλωσαν: ο  Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γεώργιος Βασιλειάδης και ο Δήμαρχος Αλεξανδρουπολης μετά την σύσκεψη:

 
Ακούστε τον ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς , στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM 93,6 και στον Δ.Κολιό

Η επίσκεψη του κ. Βασιλειάδη εντάσσεται στο πλαίσιο διαδικασιών ανοιχτού διαλόγου και συνεργασίας με φορείς της Π.Ε,εν όψει του Αναπτυξιακού Περιφερειακού Συνεδρίου που διοργανώνεται από την Κυβέρνηση και την Περιφέρεια ΑΜΘ 13 κ 14 Νοεμβρίου 2017,ώστε να διερευνηθούν σε βάθος οι δυνατότητες και οι προοπτικές και να σχεδιαστούν η πολιτική και οι πρωτοβουλίες που θα σηματοδοτήσουν την μετάβαση της χώρας στην εποχή της δίκαιης ανάπτυξης.

Σχετικά άρθρα

Χάλκινη Ολυμπιονίκης στη σκοποβολή η Άννα Κορακάκη – Το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Αυγούστου 2016 0
Η Άννα Κορακάκη χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η 20χρονη Ελληνίδα ήταν απόλυτα ψύχραιμη…

Αναβίωσε το έθιμο του ‘’ταξίματος στον Άγιο Αθανάσιο’’ στον Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Ιανουαρίου 2016 0
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαΐστρου προσηλωμένος στην διατήρηση της λαϊκής μας παράδοσης και πολιτιστικής κληρονομίας αναβίωσε και φέτος το έθιμο του…