Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε ο Θρακιώτης και κορυφαίος ερμηνευτής της παραδοσιακής μουσικής, Χρόνης Αηδονίδης στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη, την κρίσιμη εποχή της πανδημίας.

Στην συνέντευξη ντοκουμέντο, ο ερμηνευτής που καλλιέργησε τα πλήθη με την αγάπη του για την Θράκη και τις παραδόσεις της, ανοίγει την καρδιά του στην δημοσιογράφο και της αποκαλύπτει όλες εκείνες τις στιγμές στην διαδρομή του που τον έκαναν να ορθώσει το ανάστημα απέναντι στον εκσυγχρονισμό που έκανε τους Έλληνες να χάνουν τον προσανατολισμό τους.

Μιλάει για την βαθιά πίστη του στο Θεό, για τις παιδικές του μνήμες, για την οικογένεια και τις ρίζες που καθόρισαν την ζωή του, ενώ δεν κρύβει την συγκίνησή του όταν η δημοσιογράφος του ζητά να αναπολήσει στιγμές που λειτούργησαν ως σημείο αναφοράς στην ζωή του.

Η συνέντευξη αυτή, είναι μέρος μιας σειράς εκπομπών που πραγματοποιεί η δημοσιογράφος διεθνώς, με προσωπικότητες που άφησαν την σφραγίδα τους στον πολιτισμό, τις επιστήμες, την έρευνα, την ιστορία και γενικότερα στην κοινωνία.

Την εκπομπή θα μπορείτε να παρακολουθήσετε από την ψηφιακή πλατφόρμα Pemptousia.tv

Ολόκληρη την συνέντευξη μπορείτε να την παρακολουθήσετε ΕΔΩ

Προηγούμενο άρθροΈκθεσης φωτογραφίας: «Χρονογραμμή: Ελληνισμός της Μικράς Ασίας και της Εγγύς Ανατολής, μετά την Μικρασιατική καταστροφή, η εγκατάσταση των προσφύγων στην Ελλάδα»
Επόμενο άρθροΑλεξανδρούπολη: Εορτασμός της επετείου της Εθνικής Αντίστασης