Με ικανοποιητική συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν τα drive–through rapid test (εξέταση σε πολίτες που επιβαίνουν στα οχήματά τους), για τον Covid-19 στην Ξυλαγανή την 17/12/2020, που διενήργησε ΕΟΔΥ με πρωτοβουλία του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών.

Συνολικά προσήλθαν 110 πολίτες από την ευρύτερη περιοχή, χωρίς ταλαιπωρία, καθυστέρηση και μεγάλη αναμονή οι πολίτες ενημερώθηκαν για το αποτέλεσμα της εξέτασης.
Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 21/12/2020 στα Αμάραντα από 10:00 έως 14:00, μπροστά από το Κοινοτικό Κατάστημα-Αγροτικό Ιατρείο θα πραγματοποιηθούν τα drive–through rapid test για τον covid-19, από την μονάδα του ΕΟΔΥ. Εάν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν, η εξέταση θα πραγματοποιηθεί εντός του Κοινοτικού Καταστήματος.

Ο Δήμος Μαρώνειας-Σαπών με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης προς τους πολίτες και αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα της κατάστασης με την πανδημία, οργανώνει έκτακτες δράσεις πρόληψης και εντοπισμού τυχόν κρουσμάτων του κορονοϊού covid-19, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, αυτοκίνητο και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που κάνουν σπορ, άτομα περπατούν, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "REDMI NOTE 6 PRO MI DUAL CAMERA"

Προηγούμενο άρθροΒαρύ πένθος για το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής – «Έφυγε» μετά από γενναία μάχη η Υβόννη Χαραχούσου
Επόμενο άρθροΑρνητικά όλα τα rapid test που ενεργήθηκαν στο Δήμο Σαμοθράκης