Τον βουλευτή ΝΔ Έβρου Σταύρο Κελέτση υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τον βουλευτή για το μέγεθος των ζημιών που υπέστησαν οι πληγείσες περιοχές του δήμου μας μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τις πλημμύρες της 12ης Ιανουαρίου καθώς και για τις διαδικασίες καταγραφής και αποτύπωσης των ζημιών σε οικίες, οδικό και επαρχιακό δίκτυο.

Ακολούθησε επίσκεψη του κ. Κελέτση στον πλατανότοπο Μαΐστρου και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης , το οποίο επίσης υπέστη ζημιές μετά την έντονη βροχόπτωση της 12ης Ιανουαρίου.

Εκεί ο βουλευτής ενημερώθηκε σχετικά από τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου, αρμόδιο για θέματα Πολιτικής Προστασίας, Ηλια Δαστερίδη και και από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Ιωάννης Ναϊτίδης.Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάθονται, πίνακας, σαλόνι και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, τηλέφωνο και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Προηγούμενο άρθροΝΔ: Άρχισαν οι «ζυμώσεις» για τα χρίσματα – Συστήνεται «ομάδα κρούσης» στην Πειραιώς
Επόμενο άρθροΤο πρόγραμμα των Θείων Λειτουργιών στους Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως