Στην Αλεξανδρούπολη περιόδευσε το πρωί Κυριακής 13 Δεκεμβρίου 2015 ο υποψήφιος την πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης πριν την ομιλία του στο επιμελητήριο Έβρου, προχώρησε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Έβρου.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν στο 10ο Συνέδριο θρακών και τόνισε πως “Πρέπει να αναλογιστεί ο κ. Σγουρίδης και η Κυβέρνηση , τι θα πει στον αγροτικό κόσμο που τους έχει πει τόσα ψέματα”

Αναφορικά με την ανάδειξη νέου Πρόεδρου στην ΝΔ ανέφερε πως στον ΣΥΡΙΖΑ δε θέλουν να είναι αυτός πρόεδρος της ΝΔ γιατί φοβούνται . Ενώ για τις ερωτήσεις που καταθέτει προς τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, είπε πως αποφεύγει να απαντήσει τις δικές του και επιλέγει να απαντήσει σε ερωτήσεις άλλων βουλευτών.

Ο υποψήφιος πρόεδρος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις αξιολογήσεις των διοικητών των νοσοκομείων λέγοντας πως «έχει διαπράξει παρανομία ο κ. Ξανθός. Εγώ δεσμεύομαι αν γίνω αρχηγός της Ν.Δ. και αύριο πρωθυπουργός ότι σε όλες τις δίκες, όπου οι διοικητές των νοσοκομείων θα διεκδικούν και θα κερδίζουν ο ένας μετά τον άλλο αποζημίωση από το ελληνικό δημόσιο, γιατί παραβιάστηκε το συμβόλαιο που τους είχε υπογράψει η ελληνική πολιτεία, χωρίς να τηρηθεί ο τότε νόμος, θα βάλω τον κ. Ξανθό, τον κ. Πολάκη και τον κ. Τσίπρα να πληρώσουν αυτά τα λεφτά απ’ την τσέπη τους».

Για την επομενη μερα στην ΝΔ σημείωσε χαρακτηριστικά πως μεγαλύτερο ρόλο και φωνή θα έχουν οι ΝΟΔΕ αν εκλέγει , ενώ για τον χώρο που θα κινηθεί η ΝΔ ανέφερε πως είναι κεντροδεξιό κομμα και έτσι θα παραμείνει

Τον κ. Γεωργιάδη προσφώνησαν στην κεντρική του ομιλία ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Βασίλης Μαυρίδης (είχε υπογράψει την υποψηφιότητα του) και ο Βουλευτής Έβρου κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης

https://youtu.be/mlKCDyt1pss

Ρεπορτάζ Γιάννης Ναλμπάντης

Προηγούμενο άρθροΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ Διάλεξη του Αθανάσιου Δρίτσα,
Επόμενο άρθροΔεύτερη σερί εντός έδρας ήττα για Εθνικό, εκτός έδρας ισοπαλία για Σουφλί