Όπως αναφέρει φίλος της σελίδας:

ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΧΑΡΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!

Σήμερα 29 Αυγ 2023, περίπου την 13:15, οδηγούσα στην Εγνατία οδό και ήμουν στην γέφυρα του Νέστου με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη.

Πλησιάζω, την δυτική έξοδο της πόλης της Ξάνθης, και συνεχίζω να κινούμαι ανατολικά, με ταχύτητα 120 χλμ/ ώρα, χαλαρός και πλησιάζω την ανατολική έξοδο, και αίφνης, στα 30 μέτρα μπροστά μου, από την έξοδο (μόνο βγαίνεις) μπαίνει ο λαθρομετανάστης και λόγω της ταχύτητάς του, εισέρχεται στην δεξιά μου λωρίδα. Δηλ. μπήκε αντίθετα στη Εγνατία από τον κόμβο εξόδου.

Σοκάρομαι και σκέφτομαι να στρίψω δεξιά -πατώντας ταυτόχρονα λίγο φρένο- και να μπω στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), για να τον αποφύγω, αλλά ο λαθρομετανάστης στρίβει αριστερά(γιαυτόν), έρχεται στην λωρίδα μου, με κατεύθυνση την ΛΕΑ και τότε ενστικτωδώς, εγώ στρίβω αριστερά και μπαίνω στην αριστερή μου λωρίδα και περνά σύριζα ο λαθρομετανάστης δεξιά μου και μπαίνει μετά, αφού πήγε πίσω μου, στην ΛΕΑ. .

Εν ολίγοις, αν ήμουν 1 έως 1,5 δευτερόλεπτο, πιό μπροστά, θα είχαμε μετωπική σύγκρουση! Δοξάζω τον Κύριο που μας φύλαξε, από όλο αυτό, χωρίς καμιά γρατζουνιά στο αυτοκίνητο μας, με μόνη την ταραχή που μας προκάλεσε σε μένα και στη σύζυγό μου.

Δεν γνωρίζω βέβαια ο λαθρομετανάστης αν θα προκάλεσε τροχαίο, συνεχίζοντας να κινείται στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας, μέχρι την δυτική έξοδο της πόλης της Ξάνθης και αν βγήκε από αυτήν.

Είπα αμέσως στην σύζυγό μου και πήρε τηλ. το 100 να τους ενημερώσει και μας είπαν (όλως περιέργως), ένα ξερό, ότι το γνωρίζουν(! αλήθεια πως το έμαθαν μετά από 3-5 δευτερόλεπτα;). Αυτό λοιπόν είναι το κράτος μας.

Λυπάμαι κύριε πρωθυπουργέ για την ασφάλεια των πολιτών που παρέχετε με την πολυπληθέστατη, κατά τα άλλα, κυβέρνησή σας. Για δε τον υπουργό προστασίας του πολίτη, εδώ γελάμε και κλαίμε. Τι να πω, όπως και για τον ανίκανο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αν δεν μπορεί, ας παραιτηθεί. Αυτή η λαγνεία για τους λαθρομετανάστες, με την σύσσωμη αρωγή των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης και Επηρεασμού, είναι πλήρως παρεξηγήσιμη. Εύχομαι σε κανέναν να μη συμβεί αυτό που βιώσαμε εμείς, σήμερα.

Προηγούμενο άρθροΑλεξανδρούπολη: Άφιξη επιπλέον ξένων εναέριων μέσων για ρίψεις νερού
Επόμενο άρθροΧρήστος Γερακόπουλος: “Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κοπεί έστω και ένα δέντρο”