Ευχαριστήριο Πένθους Οικογένειας Ασλανίδη Νικολάου

Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά όλους, όσοι παρέστησαν στην κηδεία του αγαπημένου και αειμνήστου Πατέρα, Παππού, Συγγενή, Φίλου, Συνάδελφου, καθώς και για τα Συλληπητήρια μηνύματα συμπαράστασης στο πένθος μας, επισφραγίζοντας με αυτό τον τρόπο την εκτίμηση και τον σεβασμό που τρέφατε στο

πρόσωπο του αγαπημένου μας Πατέρα.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας προς το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος που τίμησαν την μνήμη του τόσο με την παρουσία εκπροσώπων τους στην κηδεία όσο και με την αποστολή στεφάνων.

Ιδιαιτέρως και ευσεβάστως ευχαριστούμε τον Πατήρ Χαρίτων της Ενορίας Αγίου Βασιλείου για την τέλεση της Εξοδίου Ακολουθίας και για τον λόγο που εκφώνησε μας συγκίνησε βαθύτατα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ιωάννη Ζαμπούκη.

Ευχαριστούμε θερμά το Γραφείο Τελετών Παπαχρισοστομίδη.

Ευχαριστούμε θερμά τον Καθηγητή και Πρώην Πρύτανη του ΔΠΘ Πολυχρονίδη Αλέξανδρο για την καθοδήγησή του στο πρόβλημα υγείας του.

Ευχαριστούμε το νοσηλευτικό προσωπικό, γιατρούς της Α’ Χειρουργικής του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης και τον Χειρούργο Μιχαήλ Καρανίκα για την περίλαθαλψη και ανθρωπιά που δείξανε στις μέρες νοσηλείας του.

Τέλος θερμότατες ευχαριστίες σε όλο το Νοσηλευτικό Προσωπικό του Ογκολογικού Αλεξανδρούπολης, τον κ. Σταύρο Πανταζίδη, την κ. Αριστέα Καβελίδου με επικεφαλή τον Καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Μιχαήλ Κουκουράκη που 27 μήνες δώσανε τεράστιο αγώνα μαζί με τον Πατέρα μας. Του στάθηκαν και μας στάθηκαν σαν να ήταν δικός τους άνθρωπος και αυτό μας έδινε δύναμη και ασφάλεια στον αγώνα που δίναμε. Υπερπροσπάθεια και ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν το έπραξε στα μέγιστα ο Κ. Μιχαήλ Κουκουράκης.

Ο Πατέρας μας πολέμησε έδωσε την μάχη του και βγήκε ΝΙΚΗΤΗΣ

Δεν τον νίκησε η αρρώστεια του….ΝΙΚΗΣΕ Η ΑΓΑΠΗ

Αυτούς τους 27 μήνες έλαβε και έδωσε μόνο Αγάπη και έφυγε με το κεφάλι ψηλά κρατώντας στα χέρια του τα παιδιά του και την γυναίκα του….

Ο πόνος του αποχωρισμού μεγάλος αλλά είμαστε σίγουροι όπως έπραττε εν ζωή την οικογένεια του να την προστατεύει και να είναι πάντα βράχος έτσι από εκεί ψηλά που βρίσκεται είναι πλέον ο φύλακας Άγγελος μας…. Καλό Ταξίδι στο φως λατρεμένε μας Πατέρα…

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ.

Με εκτίμηση

Η Οικογένεια του

Προηγούμενο άρθροΕΒΡΟΣ: Άλυτα πολλά προβλήματα 4 μήνες μετά τις πυρκαγιές…
Επόμενο άρθροΜε λαμπρότητα τελέσθηκε ο Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου Αλεξανδρουπόλεως (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)