Δυστυχώς άλλη μια θλιβερή πρωτιά για τον Δήμο μας που ίσως είναι και από τους λίγους δήμους που οι μισοί απελευθερώθηκαν..και οι άλλοι μισοί κοιτάζουν.

Έτσι στον Καλλικρατικο μας Δήμο εδώ και πολλά χρόνια η δημοτική ενότητα των 59.000 κατοίκων του κεντρικού ιστού του Δήμου γιορτάζει την απελευθέρωση της Θράκης κάθε 14 Μαίου, οι υπόλοιποι 23.000 βλέπουν την πόλη να γιορτάζει καθότι δεν έχει καθιερωθεί γιορτή για αυτούς.

Έτσι στην Πανηγυρική αυτή ημέρα οι ενότητες Φερών και Τραιανούπολης….απλά είχαν μια κοινή εβδομαδιαία μέρα αλλά ανοίκουν στον δήμο της πόλης που γιορτάζει και φυσικά ψηφίζουν για τον δήμο που γιορτάζει, αλλά δεν γιορτάζουν οι ίδιοι. Για αυτούς δεν υπάρχει απελευθέρωση και τόσα χρόνια οι δήμαρχοι δεν μπόρεσαν να ενσωματώσουν ούτε αυτή την γιορτή σε όλη την εμβέλεια του Δήμου.

Βέβαια ο Δήμαρχος της πόλης έχει μόνο 9 χρόνια στην διοίκηση του Δήμου και διεκδικεί και ακόμα μια τετραετία…..Αλλά 9 χρόνια δεν του ήταν αρκετά ούτε ένα ΦΕΚ να βγάλει έτσι ώστε όλος ο Δήμος να γιορτάζει την απελευθέρωση της Θράκης με όλον τον ιστό της πόλης…..

Για σκεφτείτε αν θέλει να καθιερώσει μια γιορτή 09 χρόνια και να ωριμάσει η σκέψη, για σκεφτείτε πόσο ακόμα θα πασχίσει για να ωριμάσουν σε αυτές τις Δημοτικές ενότητας οι σκέψεις για το σφαγείο, την αποπεράτωση του Λυκείου Φερών εδω και 8 χρόνια σε κοντέινερ και το επικίνδυνο και άμεσα κατεδαφιστέο κτήριο όπως είχε δηλώσει ο δήμαρχος είναι ακόμα εκεί ….σκεφτείτε τι σκέψη θέλει από τα σαΐνια του δημάρχου για την ανάπτυξη των ιαματικών λουτρών και του γεωθερμικού πεδίου.

ΕΔΩ ΕΝΑ ΦΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ 9 ΧΡΟΝΙΑ……ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΑ ΣΧΕΔΙΑ…….ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΙΑ 18ΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ….

Προηγούμενο άρθροΛόγω των μη ευνοϊκών καιρικών συνθηκών ακυρώνεται η “Αναπαράσταση της άφιξης της εικόνας της Παναγίας Τρυφώτισσας”
Επόμενο άρθροΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: “Την μείωση των φόρων ΟΛΕΣ οι άλλες παρατάξεις δεν την ψήφισαν”