Με ανάρτηση της στο facebook η επικεφαλής της παράταξης Τόπος Να ζω του Δήμου Ορεστιάδας κ. Μαρία Γκουγκουσκίδου αναφέρει: 

Τελευταίος ο Δήμος Ορεστιάδας στην κατάταξη των πόλεων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ που υπέβαλαν σχέδια στρατηγικών βιώσιμης αστικής ανάπτυξης στα πλαίσια πρόσκλησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης 2014 – 2020.

Το ποσό των 8.500.000 ευρώ, για το οποίο πανηγυρίζει αυτές τις ημέρες η Αλεξανδρούπολη, το οποίο θα δοθεί σ’ αυτήν και σε άλλες δύο πόλεις της Περιφέρειάς μας, ο Δήμος Ορεστιάδας απέτυχε παταγωδώς να το διεκδικήσει, αφού η πρότασή του ήταν η μοναδική που αποκλείστηκε κατά το Στάδιο Α΄και δεν αξιολογήθηκε!

Παρά το γεγονός ότι η αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης ζήτησε τη συμπλήρωση των ελλείψεων του φακέλου του Δήμου μας, ο φάκελος δεν συμπληρώθηκε κι έτσι δεν αξιολογήθηκε καν!

Όλα αυτά περιλαμβάνονται στην απόφαση της ειδικής υπηρεσίας διαχείρισης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ που έχει αναρτηθεί στη διαύγεια με συνημμένο ολόκληρο το πρακτικό αξιολόγησης της αρμόδιας επιτροπής.
https://diavgeia.gov.gr

Δυστυχώς η ανικανότητα της σημερινής δημοτικής αρχής έχει αρχίσει να έχει πολύ δυσμενείς επιπτώσεις για τον Δήμο Ορεστιάδας.

Προηγούμενο άρθροΗμερίδα για τα κόκκινα δάνεια στην Αλεξανδρούπολη
Επόμενο άρθρο«Αχ Αγάπη μου παλιά» αύριο σε πρώτη μετάδοση από τον Maximum fm 93,6 το καινούριο τραγούδι του Σταύρου Χαλιαμπάλια, Ευριπίδη Νικολίδη και Πασχάλη Μπούρα!