Δάκρυσαν οι παρευρισκόμενοι στην αίθουσα του δικαστηρίου όπου εκτυλίχτηκε η δίκη για το εξοντωτικό πρόστιμο της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας κατά της Κιβωτού και του προέδρου Θεόδωρου Ράπτη.

Στην αίθουσα και στο χώρο του δικαστηρίου βρέθηκαν πολλοί φιλόζωοι και μέλη της Κιβωτού για να τον στηρίξουν.

Ο κ. Ράπτης αθωώθηκε πανηγυρικά ενώ η εμμονή κατά του ίδιου και της κιβωτού από άτομο της υπηρεσίας που φέρεται να πρωτοστάτησε στο να κοπεί το πρόστιμο αυτό, συνεχίστηκε και σήμερα κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει σοβαρά όσους ελέγχουν την υπηρεσία αυτή…ώστε να σοβαρευτούν

Το δικαστήριο έκρινε ότι ευθύνη για τα κουτάβια που πετάχτηκαν στον χώρο της Κιβωτού είχε  ο Δήμος κάτι που παραδέχτηκε και ο τότε Αντιδήμαρχος κ. Μαυρίδης παρά τις επιθέσεις που ο ίδιος εξαπέλυε τότε στην Κιβωτό.

Θα αναμένουμε λοιπόν πλέον αποτελέσματα ελέγχων της υπηρεσίας αυτής στο καταφύγιο του Δήμου για το οποίο κατά καιρούς πολλά λέγονται και γράφονται από φιλόζωους.

Θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξει η υπηρεσία ότι δεν άγεται και φέρεται από προσωπικές κόντρες και εμμονές όπως λέγεται εδώ και λίγα χρόνια στην πόλη, μιας και στο καταφύγιο του Δήμου εργάζεται συγγενής α βαθμού, κτηνιάτρου της υπηρεσίας, που έχει κάκιστες σχέσεις με την Κιβωτό.

Η όλη αθλιότητα αυτή που εκτυλίχθηκε κατά του προσώπου του κ. Ράπτη είχε σαν αποτέλεσμα ένας ηλικιωμένος άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στα ζώα, να σύρεται στα δικαστήρια…

ΠΗΓΗ Alexpoli.gr

Προηγούμενο άρθροΦοίνικας Αλεξανδρούπολης – Άρτεμις Σερρών την Κυριακή στις 1 μ.μ στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξ/πολης
Επόμενο άρθροΠαύλος Α. Μιχαηλίδης: “Τα παγκάκια της οργής και η κατοχή της παραλιακής ζώνης από τον Ο.λ.Α.”