ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Είναι λυπηρό το γεγονός προεκλογικά να ακούγονται από υποψηφίους Δημάρχους, στόχοι παραχώρησης υπηρεσιών του δήμου μας σε ιδιωτικά συμφέροντα.

    Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης καταγγέλλει και δεν υπάρχει περίπτωση να αποδεχτεί οποιαδήποτε μορφή εισαγωγής ιδιωτικών συμφερόντων, αντικαθιστώντας τις δημόσιες υπηρεσίες. Αυτή η πρακτική θα έχει ως αποτέλεσμα να οδηγήσει στην τιμωρία ή απόλυση των υπαλλήλων, στη συρρίκνωση των Υπηρεσιών και στη δημιουργία ενός μικρού και ευέλικτου επιτελικού κράτους με λίγους εργαζομένους που θα κάνει αναθέσεις σε ιδιώτες, εξυπηρετώντας τα επιχειρηματικά και εργολαβικά συμφέροντα, σύμφωνα με την νεοφιλελεύθερη ύπουλη πολιτική της ιδιωτικής διακυβέρνησης.

    Ο Σύλλογος μας και οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να δεχθούν «δεν υπάρχει εναλλακτική λύση» και σε καμία περίπτωση υπονόμευση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα της διαχείρισης απορριμμάτων και των υπολοίπων υπηρεσιών του δήμου, που σε συνδυασμό με τις πολιτικές επενδύσεις ευνοούν τα επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΥΡΤΣΙΔΗΣ   ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΤΑΡΛΗΣ

Προηγούμενο άρθροΗ Λαϊκή Συσπείρωση για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΗ χρονιά είναι μεγάλη και χρόνος ο μεγαλύτερος κριτής… 1ος ο ΟΦΘΑ στην Καβάλα!!!