Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Καβάλας η Διεθνής Διασυλλογική διοργάνωση Φιλίππεια 2018 (ηλικίες 9-12 ετών) με τη συμμετοχή 600 περίπου κολυμβητών-τριων από Ελλάδα και Βουλγαρία.

Το επίπεδο των αγώνων για άλλη μια χρονιά ήταν πολύ υψηλό, με τη συμμετοχή μεγάλων παραδοσιακά κολυμβητικών δυνάμεων της Β. Ελλάδος.
Η ομάδα μας αγωνιζόμενη με 72 κολυμβητές – τριες, εκ των οποίων πάρα πολλοί ηλικίας 9 ετών (στην παρθενική τους εμφάνιση στις προαγωνιστικές κατηγορίες), πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση για την πρώιμη αυτή περίοδο, συγκέντρωσε 25 χρυσά, 8 ασημένια 9 χάλκινα (σύνολο 42 μετάλλια) και κατέκτησε την ΚΟΡΥΦΗ στην άτυπη κατάταξη των ομάδων, αγωνιζόμενη μάλιστα μόλις στις 2 από τις 3 αγωνιστικές ενότητες…

Στα επιμέρους βραβεία των αγώνων, τα οποία τελικά ήταν μόλις 3… και τα 2 απονεμήθηκαν στον ΟΦΘΑ και συγκεκριμένα στους Πεχλιβανίδη Γιώργο και Ντούμα Βαγγέλη που πραγματοποίησαν το 3 στα 3 σε χρυσά μετάλλια στα ατομικά τους αγωνίσματα και κατέκτησαν το κύπελλο της διοργάνωσης.

Στα επιμέρους στατιστικά της ομάδας, πραγματοποιήθηκαν 3 ρεκόρ ομάδας από τους Πεχλιβανίδη Γιώργο στα 50μ. πεταλούδα 12 ετών, Κουρτίδη Θεοδώρα στα 50μ. πεταλούδα 10 ετών και Τσομπάνη Αναστασία στα 50μ. Πρόσθιο 11 ετών, 49 ατομικά ρεκόρ, ενώ 2 άτομα κέρδισαν το έπαθλο ατομικής βελτίωσης της ομάδας (Μαργαρίτης Μιχάλης και Φαλέγκος Ιωάννης) !

Βρισκόμαστε μόλις στην αρχή της περιόδου…Ομάδα χωρίς βάσεις και υποδομές είναι σαν πολυκατοικία χωρίς θεμέλια… Όλα τα παραπάνω δείχνουν την πολύ σωστή και οργανωμένη δουλειά που πραγματοποιείται στα τμήματα της ομάδας μας εδώ και 14 χρόνια, συνδυάζοντας την σωστή διαπαιδαγώγηση, την άψογα κολυμβητική τεχνική κατάρτιση, τα αποτελέσματα και πάνω από όλα τη διάρκεια στο χρόνο!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς της ομάδας μας που έδωσαν για ακόμη μια φορά δυναμικό παρών στις κερκίδες, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια των κολυμβητών, των προπονητών και της ομάδας.

Keep swimming!!!
Για τον ΟΦΘΑ
Το Δ.Σ. & οι προπονητές

Αποτελέσματα αγώνων:

https://koe.org.gr/…/philippia-2018-kavala-3-4-november-2018

Προηγούμενο άρθροΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: “Είναι λυπηρό το γεγονός προεκλογικά να ακούγονται από υποψηφίους Δημάρχους, στόχοι παραχώρησης υπηρεσιών του δήμου μας σε ιδιωτικά συμφέροντα”
Επόμενο άρθροΓιώργος Ουζουνίδης: “Παρέμβαση σήμερα το βράδυ… καθαρισμός των αγωγών και αντικατασταση αντλιών”