Στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» από την Πέμπτη 5/5 έως και την Τετάρτη 11/5 θα προβληθούν οι τρεις παρακάτω ταινίες:

Έρχεται σε Παγκόσμια Πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη Περιπέτεια Φαντασίας, «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» του Σαμ Ράιμι (Το Καταραμένο Άσμα, Οι Δαίμονες Έστησαν Χορό, Ντάρκμαν, Γρήγορη και Θανάσιμη, Ένα Απλό Σχέδιο, Στον Έρωτα του Παιχνιδιού, Το Χάρισμα, Τριλογία Spider-Man, Μέχρι την Κόλαση, Οζ: Μέγας και Παντοδύναμος) με τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Μπένεντικτ Γουόνγκ, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Τσιουετέλ Ετζιόφορ, Ζοσίτι Γκόμεζ & Πάτρικ Στιούαρτ…

Υπόθεση: Στην ταινία «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» της Marvel Studios, το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel ξεκλειδώνει το Πολυσύμπαν και διευρύνει τα όριά του περισσότερο από ποτέ. Ταξιδέψτε στο άγνωστο με τον Doctor Strange, ο οποίος, με τη βοήθεια μυστικιστών συμμάχων παλιών και νέων, διασχίζει τις εκπληκτικές και επικίνδυνες εναλλακτικές πραγματικότητες του Πολυσύμπαντος για να αντιμετωπίσει έναν μυστηριώδη νέο αντίπαλο.

Από Πέμπτη έως Τετάρτη: 19:15 & 22:15*.

*Οι βραδινές προβολές Πέμπτη, Κυριακή, Δευτέρα & Τετάρτη και οι απογευματινές Παρασκευή, Σάββατο &  Τρίτη είναι σε 3D.

Κοντά μας η Οικογενειακή Ρομαντική Περιπέτεια, «Τρεις Ευχές για την Σταχτοπούτα» της Σέσιλι Α. Μόσλι με τους Άστριντ Σμέπλας, Τσένγκιζ Αλ, Έλλεν Ντόριτ Πέτερσεν, Ίνγκριτ Γκέβερ, Μπιόρν Σαντκουίστ & τους Γεωργία Ιωαννίδου, Άρη Μακρή, Ιφιγένεια Στάικου, Ντίνο Σούτη, Λίλα Μουτσοπούλου, Αντρέα Ευαγγελάτο, Χρήστο Συριώτη, Δημήτρη Πάσιο, Βαγγέλη Ευαγγέλου, Μιχάλη Κοιλάκο, Χρύσα Διαμαντοπούλου & Παρή Τρίκα στην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: Μετά τον θάνατο του πατέρα της, η καλόκαρδη αλλά και θαρραλέα Σταχτοπούτα ζει με τη σκληρή θετή μητέρα της και την κακομαθημένη θετή αδερφή της Ντόρα που της φέρονται σαν υπηρέτρια στο ίδιο της το σπίτι. Κατά τη διάρκεια μιας από τις καθημερινές της αποδράσεις στο δάσος, η Σταχτοπούτα εμποδίζει ένα ζευγάρι ανδρών να κυνηγήσουν άγρια ζώα, ανάμεσά τους και τον όμορφο πρίγκιπα του βασιλείου. Αμέσως νιώθουν έλξη ο ένας για τον άλλον, αλλά ο πρίγκιπας αναμένεται να βρει την κατάλληλη νύφη στον επόμενο βασιλικό χορό,  όπου η Σταχτοπούτα δεν επιτρέπεται να παρευρεθεί. Εφοδιασμένη με πολύ κουράγιο και δυναμωμένη από τα τρία μαγικά φουντούκια της, αποφασίζει να σταθεί για τον εαυτό της και να καθορίσει τη μοίρα της. Είναι σε θέση να απελευθερωθεί από την τυραννία της θετής της μητέρας και να βρει την αληθινή αγάπη; Η ποπ σταρ από τη Νορβηγία Astrid S μεταμορφώνεται σε δυναμική Σταχτοπούτα και πρωταγωνιστεί σε ένα συναρπαστικό και αντισυμβατικό ριμέικ του πολυαγαπημένου κλασικού παραμυθιού.

Παρασκευή, Κυριακή: 17:00.

Ενώ συνεχίζεται και η βραβευμένη με Oscar & Χρυσή Σφαίρα ταινία Κινουμένων Σχεδίων, «Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός» των Τζάρεντ Μπους (Ζωούπολη), Μπάιρον Χάουαρντ (Μπολτ, Μαλλιά Κουβάρια, Ζωούπολη) & Τσαρίς Κάστρο Σμιθ με τους Έλενα Δελακούρα, Κωνσταντίνα Κορδούλη, Νίνα Μαζάνη, Θάνο Λέκκα, Μαρία Κοσμάτου, Αποστόλη Ψυχράμη, Βίνα Παπαδοπούλου, Ερασμία Μαρκίδη & Κωνσταντίνο Ρεπάνη στην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: Μια ευτυχισμένη, ασυνήθιστη οικογένεια, η οικογένεια των Μάντριγκαλ ζει, κρυμμένη στα βουνά της Κολομβίας, σε ένα μαγικό σπίτι, σε μια πόλη γεμάτη ζωή, σε ένα φανταστικό μέρος που λέγεται Ενκάντο. Η μαγεία αυτή του Ενκάντο έχει ως αποτέλεσμα, όλα τα παιδιά στην οικογένεια να είναι ευλογημένα καθένα και με ένα μοναδικό μαγικό δώρο. Όλα εκτός από ένα, την Μίραμπελ. Μια μέρα, όμως, η Μίραμπελ ανακαλύπτει πως η μαγεία της οικογένειάς της βρίσκεται σε κίνδυνο και αποφασίζει πως εκείνη, η μόνη Μάντριγκαλ που δεν έχει κάποιο μαγικό χάρισμα, μπορεί να είναι η μοναδική ελπίδα σωτηρίας.

Σάββατο, Τετάρτη: 16:45.

Στον Κινηματογράφο Ηλύσια τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας του Υπουργείου Υγείας.

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών & τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας ilisia.gr, κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebook ή ακολουθώντας μας στο Instagram.

Προηγούμενο άρθροΗ Ένωση Γυναικών Ελλάδας – Παράρτημα Αλεξανδρούπολης-, διοργανώνει  ανοιχτή εκδήλωση, στην οποία θα βραβευθούν «Γυναίκες που Έσπασαν  τα Εργασιακά Στερεότυπα»
Επόμενο άρθροΟι Κτηνοτρόφοι της Αν. Μακεδονίας και Θράκης καταγγέλλουν “βρώμικο παιχνίδι στις πλάτες τους την περίοδο του Πάσχα”