Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για το τμήμα σκοποβολής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης!

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:15
342 0

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για το τμήμα σκοποβολής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης το σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Συγκεκριμένα η ομάδα πρακτικής σκοποβολής λειόκανου όπλου (shotgun) γύρισε με δύο κύπελλα και πέντε μετάλλια στις αποσκευές της, συγκομιδή από δύο αγώνες που πραγματοποιήθηκαν σε Θεσσαλονίκη και Κόρινθο 17 Οκτωβρίου και 18 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Στον αγώνα Level I του ΑΣΟΛΠ στη Θεσσαλονίκη ο εκπαιδευτής της ομάδος Αθανάσιος Σισμάνης κατέκτησε την πρώτη θέση με τον Μουρατίδη Χαράλαμπο να ανεβαίνει στην τρίτη θέση του βάθρου στην πρώτη του εμφάνιση και την Παπαροκίδου Χριστίνα στην πρώτη θέση στην υποκατηγορία γυναικών (ladies) επίσης στον πρώτο της αγώνα.

Στον αγώνα Level III του ΟΑΣΚ στην Κόρινθο, πρώτη θέση για τον Σίσμανη Αθανάσιο με τον Μουρατίδη Χαράλαμπο στην δεύτερη θέση και την Παπαροκίδου Χριστίνα στην έβδομη θέση της γενικής κατάταξης.

Σχετικά άρθρα

Συμμετοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης στην τηλεδιάσκεψη με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Απριλίου 2020 0
Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2020, με τη συμμετοχή του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του Γ.Γ. Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά, του…