ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κοντά σε συνεργασία με τον Παναθηναϊκό σύλλογος του Έβρου!

Δημοσιεύτηκε στις: at 8 Ιουνίου 2016
551 0

Ένα βήμα από μία πολύ σπουδαία συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών βρίσκεται ομάδα του Νομού Έβρου και συγκεκριμένα της Αλεξανδρούπολης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μόνο τα τυπικά μένουν για να οριστικοποιηθεί η συνεργασία του συλλόγου αυτού με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Το πρωί της Τρίτης (07/06) ο Αντιπρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ Βασίλης Κωνσταντίνου και ο Διευθύνων Σύμβουλος Μανώλης Ματσάδες σε ένα ταξίδι αστραπή, βρέθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της εν λόγω ομάδας και αμφότεροι έμειναν ενθουσιασμένοι από τις συνθήκες που βρήκαν. Αξίζει να σημειωθεί πως στον Έβρο δεν υπάρχει ακαδημία του Παναθηναϊκού και οι άνθρωποι της ομάδας της Αθήνας έχουν ως στόχο να δικτυωθούν και σε αυτό το κομμάτι της Ελλάδας.

Τώρα απομένουν πια κάποια έγγραφα που πρέπει να σταλούν από την πλευρά της θρακιώτικης ομάδας έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία αφού προφορικά οι δύο πλευρές τα έχουνε βρει.

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Σχετικά άρθρα

Ο Βασίλης Γκιζάνης στο «Παίζουμε Θράκη» για την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΑΟ Ορεστιάδας

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Δεκεμβρίου 2016 0
Στο «Παίζουμε Θράκη» με τον Κοσμά Πανταζή μίλησε ο απερχόμενος πρόεδρος του ΑΟ Ορεστιάδας Βασίλης Γκιζάνης. Ο κ. Γκιζάνης αναφέρθηκε…

Ψηφίστηκε o Ενιαίος Κανονισμός Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Σεπτεμβρίου 2016 0
Ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης (Τακτική Συνεδρίαση Δ.Σ. 09/09/2016) έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Αθλητισμού του Δημοτικού Συμβουλίου…