Απονομή επαίνου στο μαθητή Ορέστη Τσαταλμπασίδη από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 12 Απριλίου 2016
437 0

Τη Δευτέρα 11 Απριλίου ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, απένειμε έπαινο στο μαθητή της Γ΄ τάξης του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης “Δόμνα Βισβίζη”, ο οποίος συμμετέχοντας στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες Μαθηματικών, κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στον “Αρχιμήδη” που είναι η τελική φάση του διαγωνισμού αλλά επιπλέον και να πετύχει την είσοδό του  στην Εθνική Ομάδα Μαθηματικών Νέων, με την οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Βαλκανιάδα Μαθηματικών που θα γίνει στη Ρουμανία στο τέλος Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  κατά την περσινή χρονιά ο Ορέστης Τσαταλμπασίδης κατέκτησε με την εθνική ομάδα το χάλκινο μετάλλιο στη Βαλκανιάδα Μαθηματικών που είχε γίνει στο Βελιγράδι, γεγονός για το οποίο βραβεύθηκε τόσο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο όσο και από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, στο 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Θρακών.

 

 

Σχετικά άρθρα

Εκδήλωση για τον Ελληνισμό της Ίμβρου και Τενέδου , την Κυριακή στον Ιερό Ναο Αγίου Βασιλείου Αλεξανδρουπόλεως

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Σεπτεμβρίου 2017 0
Στο πλαίσιο των καθιερωμένων πλέον εκδηλώσεων υπό τον τίτλο “Μνήμες…Ελπίδες”, που έχουν γίνει θεσμός, η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως και η…