Βράβευσε τον Χάρη Καραβασίλη κατά την επίσκεψη της Εθνικής Εφήβων στο Δημαρχείο, ο κ. Λαμπάκης

Δημοσιεύτηκε στις: at 4 Απριλίου 2016
645 0

Τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη επισκέφτηκε η Εθνική Ομάδα Χειροσφαίρισης Εφήβων, το μεσημέρι της Δευτέρα 04 Απριλίου 2016, στο γραφείο στο Δημαρχείου.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή τους δύο φιλικούς αγώνες που θα διεξαχθούν μεταξύ της Εθνικής μας Ομάδας και της Εθνικής Ομάδας Χειροσφαίρισης Εφήβων της Βουλγαρίας, στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», τη Δευτέρα 04/04/2016 στις 19:00 μ.μ. και Τρίτη 05/04/2016 στις 12:30 μ.μ.

Οι αγώνες διεξάγονται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης, του συλλόγου «ΚΥΚΛΩΠΕΣ» και του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ενόψει της προετοιμασίας και συμμετοχής της Εθνικής μας Ομάδας στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης Εφήβων.

Στα πλαίσια της επίσκεψης αυτής, βραβεύτηκε από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης ο μαθητής του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης και αθλητής της Εθνικής Ομάδας Χειροσφαίρισης Εφήβων, Χάρης Καραβασίλης, ως ένας από τους επτά μαθητές από όλη τη χώρα, που εκπροσώπησαν την Ελλάδα στην 81η Διεθνή Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου των Νέων. Η Σύνοδος έλαβε χώρα στο Μπέλφαστ και στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών από 41 χώρες. Ο Χάρης Καραβασίλης συμμετείχε ως μέλος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων.

Στην τελετή βράβευσης παρούσα και η  κ. Ειρήνη Ξανθοπούλου, Καθηγήτρια – Φιλόλογο του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης η οποία συνόδευσε το μαθητή, για τη συνεισφορά της στην υποστήριξη και προετοιμασία του.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Ναλμπάντης

Σχετικά άρθρα

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Ιανουαρίου 2018 0
Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης έκοψε το απόγευμα της Κυριακής 28 Ιανουαρίου 2018 την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά του Οι…

Ο Σύλλογος «Ελληνομουσείον Αίνου» Αλεξανδρουπόλεως διοργάνωσε επετειακή εκδήλωση με ομιλητή τον κ. Ιωάννη Ελ. Σιδηρά, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Ιστορική Ιχνηλασία στον Άθλο της Επαναστάσεως της Εθνικής Παλιγγενεσίας»

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Μαρτίου 2019 0
Ο Σύλλογος «Ελληνομουσείον Αίνου» Αλεξανδρουπόλεως εν όψει της Εθνικής Επετείου για την Εθνεγερσία του 1821, διοργάνωσε επετειακή εκδήλωση με ομιλητή…

Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Εισόδια της Θεοτόκου & η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, στην Αλεξανδρούπολη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Νοεμβρίου 2019 0
Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Εισόδια της Θεοτόκου και η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στην Αλεξανδρούπολη Το πρωί της Πέμπτης 21…

Οι νότιοι άνεμοι δημιούργησαν προβλήματα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Νοεμβρίου 2015 0
Μεγάλα προβλήματα προκάλεσαν οι νότιοι άνεμοι που έπνεαν στο Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Εκτός από τις συχνές διακοπές ρεύματος προξένησαν προβλήματα…