Βράβευσε τον Χάρη Καραβασίλη κατά την επίσκεψη της Εθνικής Εφήβων στο Δημαρχείο, ο κ. Λαμπάκης

Δημοσιεύτηκε στις: at 4 Απριλίου 2016
705 0

Τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη επισκέφτηκε η Εθνική Ομάδα Χειροσφαίρισης Εφήβων, το μεσημέρι της Δευτέρα 04 Απριλίου 2016, στο γραφείο στο Δημαρχείου.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή τους δύο φιλικούς αγώνες που θα διεξαχθούν μεταξύ της Εθνικής μας Ομάδας και της Εθνικής Ομάδας Χειροσφαίρισης Εφήβων της Βουλγαρίας, στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», τη Δευτέρα 04/04/2016 στις 19:00 μ.μ. και Τρίτη 05/04/2016 στις 12:30 μ.μ.

Οι αγώνες διεξάγονται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης, του συλλόγου «ΚΥΚΛΩΠΕΣ» και του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ενόψει της προετοιμασίας και συμμετοχής της Εθνικής μας Ομάδας στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης Εφήβων.

Στα πλαίσια της επίσκεψης αυτής, βραβεύτηκε από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης ο μαθητής του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης και αθλητής της Εθνικής Ομάδας Χειροσφαίρισης Εφήβων, Χάρης Καραβασίλης, ως ένας από τους επτά μαθητές από όλη τη χώρα, που εκπροσώπησαν την Ελλάδα στην 81η Διεθνή Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου των Νέων. Η Σύνοδος έλαβε χώρα στο Μπέλφαστ και στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών από 41 χώρες. Ο Χάρης Καραβασίλης συμμετείχε ως μέλος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων.

Στην τελετή βράβευσης παρούσα και η  κ. Ειρήνη Ξανθοπούλου, Καθηγήτρια – Φιλόλογο του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης η οποία συνόδευσε το μαθητή, για τη συνεισφορά της στην υποστήριξη και προετοιμασία του.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Ναλμπάντης

Σχετικά άρθρα

Εγκαινιάστηκε η έκθεση πινάκων με τίτλο “Η Ευζωνική Στολή – Η ιστορική διαδρομή της μέσα από 40 έργα του Ι. Μυλωνά – Δωρεά Α. & Λ. Χαΐτογλου”

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Νοεμβρίου 2018 0
Το Στρατιωτικό Γραφείο Προεδρίας της Δημοκρατίας, η Λέσχη Αλεξανδρουπολιτών και το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης συνδιοργανώνουν έκθεση πινάκων με τίτλο “Η…