Βραβεύτηκαν από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή Μιχαλεντζάκης και Τυλιγαδάς!

Δημοσιεύτηκε στις: at 18 Δεκεμβρίου 2015
452 0

Μέσα στους κορυφαίους αθλητές Α.Μ.Ε.Α για το 2015 βρέθηκε ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης που μαζί με τον προπονητή του Γιώργο Τυλιγαδά, βραβεύτηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες (17/12) στην Αθήνα από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες.

Ο Μιχαλεντζάκης είχε πετύχει παγκόσμιο ρεκόρ στα 200 μέτρα πεταλούδα στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο τον Απρίλιο του 2015 σε χρόνο 2:13.09, που καταγράφηκε ως ο κορυφαίος χρόνος όλων των εποχών, στη μεικτή αγωνιστική κατηγορία S8 έως S11.

Μάλιστα, σήμερα Παρασκευή 18/12 στις 18:00, ο Θρακιώτης πρωταθλητής θα βραβευτεί και από τον Σύλλογο Κ.Ε.Φ.Υ. στην Άνω Πλατεία Φερών, στα πλαίσια της εκδήλωσης «Χριστουγεννιάτικη Γειτονιά». Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 5 το απόγευμα ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης θα μιλήσει ζωντανά στην εκπομπή «Βάλτο αγόρι μου» στον Maximum FM 93,6!

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής 

Σχετικά άρθρα

Ο Αλεξανδρουπολίτης Σταύρος Βαγγελακακης θα αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα στην κατηγορία MX85 στην αγωνιστική ομάδα της MX BALAGIAN!

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Φεβρουαρίου 2018 0
Ο Αλεξανδρουπολητης Σταύρος Βαγγελακακης θά αγωνιστή φέτος στο πρωτάθλημα στην κατηγορία MX85 στην αγωνιστική ομάδα της MX BALAGIAN!

Πολύ μεγάλη εμφάνιση και φινάλε από τα δελφίνια του Προαγωνιστικό τμήματος του ΟΦΘΑ στους Θερινούς αγώνες!!!

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Ιουνίου 2017 0
Πολύ μεγάλη εμφάνιση και φινάλε από τα δελφίνια του Προαγωνιστικό τμήματος του ΟΦΘΑ στους Θερινούς αγώνες!!! Το Σαββατοκύριακο που μας…

Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με παράγοντες, προπονητές και παίκτες της ομάδας του Πέπλου

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Νοεμβρίου 2018 0
Τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Οικισμών και Καθημερινότητας, κ. Ιωάννης Βαταμίδης,…