Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, το 5ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Βόλεϊ που διοργάνωσαν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και οι Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης με συνδιοργανωτές τη Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης, το Δήμο Αλεξ/πολης και με την αιγίδα της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης-Αν.Μακεδονίας.
Το τουρνουά το οποίο ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια από τις Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης με τη συμμετοχή ομάδων κοριτσιών εξελίχθηκε τα δύο τελευταία χρόνια σε ένα θαυμάσιο θεσμό για αγόρια και κορίτσια αναπτυξιακών ηλικιών με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να προσθέτει το ανάλογο μεγάλο κύρος στη διοργάνωση.
186 Αγόρια και Κορίτσια δημιούργησαν 62 ομάδες και μέσα από 83 αγώνες συναγωνίστηκαν και διασκέδασαν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα, το Βόλεϊ, στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα που δημιούργησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Μαΐστρου οι διοργανωτές Εθνικός και Αμαζόνες με τη σημαντική βοήθεια της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης.
Στο τουρνουά, που ήταν μια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή χαράς με πολύ-πολύ Βόλεϊ, έλαβαν μέρος αγόρια και κορίτσια από 5 σωματεία που καλλιεργούν το Βόλεϊ στην περιοχή τα οποία ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα των διοργανωτών. Εκτός από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τις Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης έλαβαν μέρος η Νίκη Αλεξ/πολης, ο Α.Ο.Ορεστιάδας και η Ακαδημία Κομοτηνής.
Ο Εθνικός Αλεξ/πολης ‘’σήκωσε’’ το κύπελλο στα αγόρια ενώ οι νικήτριες ομάδες στα κορίτσια ήταν ο Α.Ο.Ορεστιάδας στη μεγάλη κατηγορία και η Νίκη Αλεξανδρούπολης στη μικρή.
Τις απονομές έκαναν στα αγόρια ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Θράκης κ.Ειρήναρχος Κεμανετζής και στις δύο πρώτες ομάδες των κοριτσιών αντίστοιχα ο Πρόεδρος του Μ.Γ.Σ. Εθνικού Αλεξανδρούπολης κ.Γρηγόρης Καραπιπέρης και ο εκπρόσωπος τύπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ.Κων/νος Γκοτσίδης.
Ο Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ
Ο Α.Ο.ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΜΑΪΣΤΡΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 2011

ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Προηγούμενο άρθρο“1η ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ” από τους Καστροπολίτες
Επόμενο άρθροΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΕΓΑ