Ολοκλήρωσε το καμπ της στην Αλεξανδρούπολη η Εθνική Ελλάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:32 πμ
401 0

Στην Αλεξανδρούπολη ενόψει των πολύ σημαντικών διοργανώσεων που έρχονται, με σημαντικότερη αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, βρέθηκε η Εθνική Ελλάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης μαζί με την αντίστοιχη της Ισπανίας. 

Τα κορίτσια και οι προπονήτριες της Εθνικής μας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένες από τις εγκαταστάσεις του Νέου Κλειστού Κολυμβητηρίου της πρωτεύουσας του Έβρου και σήμερα το πρωί (Τετάρτη 27/04) πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση πριν φύγουν από τη Θράκη. Όπως δήλωσαν στο radiomax.gr οι προπονήτριες Μαρία Θηβαίου και Ναταλία Τσερνέτσκα η παρουσία της Εθνικής Ισπανίας ήταν πάρα πολύ θετική καθώς οι Ίβηρες έχουν μία πάρα πολύ καλή ομάδα και υπήρξε πολύ καλή επικοινωνία με τα κορίτσια της «γαλανόλευκης».

Η πρώτη μεγάλη διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχουν τα κορίτσια της Εθνικής είναι το Πανευρωπαϊκό του Λονδίνου το Μάιο και μετά ακολουθούν οι Ολυμπιακοί της Βραζιλίας. Στην σπουδαία αυτή διοργάνωση στην χώρα της Νότιας Αμερικής η Ελλάδα θα συμμετάσχει με ντουέτο το οποίο θα αποτελούν δύο από τις Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου και Ευαγγελία Κουτίδη.

Ακούστε τι είπαν στο μικρόφωνο του radiomax.gr οι προπονήτριες της Εθνικής μας Μαρία Θηβαίου και Ναταλία Τσερνέτσκα, αλλά και η αθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη:

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση:

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Σχετικά άρθρα

Οι καλύτερες συνεντεύξεις σε «Παίζουμε Θράκη» και «Βάλτο αγόρι μου» για το 2015!

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Ιανουαρίου 2016 0
Το 2015 ήταν μία χρονιά γεμάτη συνεντεύξεις στον Maximum Maximumfm93,6. Συνεντεύξεις με αθλητές, προπονητές, παράγοντες, δημοσιογράφους. Προσπάθησα λοιπόν να επιλέξω…

Γ. Καραπιπέρης: «Υπήρχε δεύτερη διοίκηση εντός της διοίκησης του Εθνικού»

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Δεκεμβρίου 2015 0
Μιλώντας αποκλειστικά στην εφημερίδα «ΓΝΩΜΗ» και στον Γιώργο Πανταζίδη, ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γρηγόρης Καραπιπέρης αναφέρθηκε σε Αντιπρόεδρο…