Το 1ο CHATZITHEODOROU WATERPOLO CHALLENGE στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 1:29 μμ
689 0

Στις 24 και 25 Μαρτίου 2018 η Αλεξανδρούπολη φιλοξενεί το 1ο CHATZITHEODOROU WATERPOLO CHALLENGE στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» και δημιουργεί άλλο ένα αθλητικό θεσμό για τον Δήμο. Πρόκειται για την αρτιότερη αθλητική διοργάνωση στο άθλημα της υδατοσφαίρισης με τη συμμετοχή παιδιών κάτω των 12 ετών.

Εξελίσσεται εντός μιας αγωνιστικής περιόδου (6 μηνών) σε 4 επιλεγμένες πόλεις της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας. Με τη συμμετοχή ξένων ομάδων η διοργάνωση αποκτά διεθνή χαρακτήρα με σκοπό την δυνατότητα να γνωρίσουν τη χώρα μας παιδιά από διάφορες χώρες.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης οι δύο θρύλοι της Ελληνικής Υδατοσφαίρισης Θοδωρής Χατζηθεοδώρου και Μάρκελος Σιταρένιος συνοδευόμενοι από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Οικισμών και Καθημερινότητας, Ιωάννη Βαταμίδη θα μιλήσουν σε  Δημοτικά Σχολεία της Αλεξανδρούπολης για τα μυστικά του πόλο και την αξία του αθλητισμού.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Η διοργάνωση συγγενεύει με τις αντίστοιχες της Ιταλίας (CalcaterraChallenge), της Ουγγαρίας (FodorChallenge), της Κροατίας (BaracChallenge) και της Ισπανίας (EstiarteChallenge).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Τον αθλητή του Ν.Ο.Α. Αναστάσιο Κούγκουλο και τον προπονητή του Κωνσταντίνο Χατζηπέτρου βράβευσε o Αντιπεριφερειάρχης Έβρου ο Δημήτρης Πέτροβιτς

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Ιουλίου 2019 0
Τον αθλητή του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης Αναστάσιο Κούγκουλο, ο οποίος σημείωσε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ παίδων στα 50 μ. κολύμβησης πεταλούδα,…