Το 2018 ή στις αρχές του 2019 το νέο κλειστό γυμναστήριο στην Αλεξανδρούπολη!

Δημοσιεύτηκε στις: at 5 Ιουλίου 2016
854 0

Με ομιλητές τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ευάγγελο Λαμπάκη, τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Γιώργο Παυλίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς και τον πρόεδρο του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης Αυγερινό Μεσινέζη πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 5 Ιουλίου στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης η συνέντευξη Τύπου για τη δημιουργία νέου κλειστού γυμναστηρίου στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Όπως ειπώθηκε το νέο κλειστό θα είναι έτοιμο το 2018 ή στις αρχές του 2019, ενώ θα έχει χωρητικότητα 1000 έως 1300 θέσεις και 13 μέτρα ύψος και θα εδρεύει τελικά δίπλα στο νέο κλειστό κολυμβητήριο. Χθες σε συνέντευξη του στον Δημήτρη Κολιό και στον Maximum FM 93,6 ο δήμαρχος κ. Λαμπάκης είπε πως θα γίνει στο πάρκο Παρμενίωνα, αλλά μετά από διαβουλεύσεις με τις τεχνικές του υπηρεσίες προτιμήθηκε ως καλύτερη λύση ο χώρος δίπλα στο κολυμβητήριο. Μάλιστα, ο κ. Λαμπάκης τόνισε πως σε αυτό θα προπονούνται ομάδες που ασχολούνται με το βόλεϊ, το χάντμπολ, το μπάσκετ και η ενόργανη γυμναστική. Για την ενόργανη ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης είπε συγκεκριμένα ότι θα ήταν πολύ καλό να καταφέρουν να την εντάξουν στο καινούριο γήπεδο γιατί οι συνθήκες του ΤΟΛ της Μαΐστρου στο οποίο προπονούνται οι αθλητές δεν είναι καθόλου καλές.

Αύριο ο κ. Λαμπάκης θα συναντηθεί στην Αθήνα με τους ανθρώπους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με σκοπό να προχωρήσει το θέμα. Αξίζει να σημειωθεί πως το έργο πραγματοποιείται στο φάσμα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων το οποίο το διαχειρίζεται η Περιφέρεια, η οποία και εξασφάλισε τη χρηματοδότηση με τον κ. Παυλίδη να βρίσκει τα 4 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται. Όπως είπε ο κ. Παυλίδης ζήτησε από τον Υφυπουργό Ανάπυξης Αλέξη Χαρίτση να γίνει το κλειστό στην Αλεξανδρούπολη γιατί είναι αναγκαίο για την πόλη.

Το επόμενο διάστημα θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες όσο αφορά το εμβαδόν του νέου κλειστού και άλλα χαρακτηριστικά του.

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

 

Σχετικά άρθρα

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του υπερσύγχρονου συστήματος χρονομέτρησης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Ιουλίου 2017 0
Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του υπερσύγχρονου συστήματος χρονομέτρησης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης. Πιο συγκεκριμένα, αυτό περιλαμβάνει νέους ηλεκτρονικούς βατήρες εκκίνησης και…

Νέος πίνακας αποτελεσμάτων και χρονομέτρησης τεχνολογίας LED  τοποθετήθηκε στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Φερών

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Απριλίου 2019 0
Νέος πίνακας αποτελεσμάτων και χρονομέτρησης τεχνολογίας LED  τοποθετήθηκε στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Φερών. Το ηλεκτρονικό σύστημα χρονομέτρησης και αποτελεσμάτων αγώνων…