Όλο το story γύρω από την απόσυρση των Beach Boys των Κυκλώπων από το Champions Cup

Δημοσιεύτηκε στις: at 13:47
479 0

Πολλά διαφορετικά πράγματα και όχι ένα ήταν αυτά που οδήγησαν την ομάδα Beach Boys των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης να αποσυρθούν από το Champions Cup του Beach Hanball που διεξάγεται και φέτος στην Ισπανία.

Συγκεκριμένα, οι Κύκλωπες δεν μπορούσαν να συμπληρώσουν τον κατάλληλο αριθμό παικτών που χρειαζόταν για να συμμετάσχει η ομάδα στην διοργάνωση καθώς οι 5 από τους 10 που είχαν δηλωθεί είχαν κώλυμα. Από αυτούς τους 5 ο Κώστας Θεοδώρου είχε πρόβλημα τραυματισμού και ο Αλέξανδρος Ξανθόπουλος είχε μπει στη σχολή της Αστυνομίας και δεν του επιτρεπόταν να φύγει εκτός χώρας μέχρι να τελειώσει η εκπαίδευση.

Οι άλλοι τρεις ήταν οι Γιάννης Κοτσαμαρίκογλου, Χρήστος Ξενοπανάγος και Βαγγέλης Αραμπατζής, στους οποίους οι ομάδες χάντμπολ σάλας στις οποίες αγωνίζονται, απαγόρεψαν να πάρουν μέρος στην ευρωπαϊκή διοργάνωση με τα χρώματα των Beach Boys.

Ωστόσο, κύκλοι των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης εκφράζουν τα παράπονα τους προς την Ελληνική Ομοσποδία Χειροσφαίρισης, καθώς όπως δηλώνουν στο radiomax.gr η Ομοσπονδία δεν τους προστάτεψε και δεν τους ενημέρωσε εγκαίρως για το ότι δεν μπορούν να κάνουν άλλες μεταγραφές.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί πως από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία γίνεται λόγος και για αποκλεισμό από επόμενες διοργανώσεις.

Μετά από όλα αυτά τα γεγονότα ήρθε λοιπόν το πρόστιμο για τους Κύκλωπες που μπορείτε να δείτε εδώ.

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Σχετικά άρθρα

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και της ΕΠΣ Έβρου στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Μαρτίου 2017 0
Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και της ΕΠΣ Έβρου στην Αλεξανδρούπολη Η ΕΠΣ Έβρου σε συνδιοργάνωση με…

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πρωτάθλημα Βόρειας Ελλάδας Παγκρατίου Αθλήματος , στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Φεβρουαρίου 2019 0
Τετρακόσιοι αθλητές, από 6 ετών και άνω, από όλη τη Ελλάδα, συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα Βόρειας Ελλάδας Παγκρατίου Αθλήματος που διεξαχθεί…