Συγχαρητήρια στους παμπαίδες του συλλόγου ΟΕΓΑ , για την κατάκτηση της 3ης θέσης (χάλκινο μετάλλιο) στο σύνθετο ομαδικό, στην Α’ Φάση Ενόργανης Γυμναστικής Δ’ Κατηγορίας, που πραγματοποιήθηκε στο ΕΓ Μίκρας στη Θεσσαλονίκη στις 21/4/2018. Εκτός του χάλκινου μεταλλίου, η αποστολή επέστρεψε με ακόμη 4 μετάλλια και πολλές διακρίσεις.

Σε ατομικό επίπεδο:
Στην κατηγορία Δ2
ΝΙΚΟΣ ΚΟΣΟΓΛΟΥ 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) στους κρίκους, 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) στο μονόζυγο, 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο έδαφος, 4η θέση στο σύνθετο ατομικό, στο δίζυγο και το άλμα, 6η θέση στον ίππο με λαβές.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΑΞΑΝΗΣ 5η θέση στους κρίκους και 9η θέση στο σύνθετο ατομικό
Στην κατηγορία Δ1
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΧΤΣΕΒΑΝΗΣ 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) στους κρίκους, 4η θέση στο έδαφος, 5η θέση στο σύνθετο ατομικό και στο μονόζυγο, 8η θέση στον ίππο με λαβές και στο δίζυγο
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ 4ος στο άλμα, 6ος στους κρίκους και 15ος στο σύνθετο ατομικό
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ 5ος στους κρίκους και 12ος στο σύνθετο ατομικό
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥΡΤΟΥΡΑΣ 17ος στο σύνθετο ατομικό
ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΡΩΝΙΔΗΣ 24ος στο σύνθετο ατομικό αν και ο μικρότερος ηλικιακά.

Συγχαρητήρια στους προπονητές του συλλόγου ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗ και ΙΟΡΔΑΝΗ ΝΙΓΔΕΛΗ για την ποιοτική δουλειά τους και τους γονείς των παιδιών για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο σύλλογο.

Τέλος θερμές ευχαριστίες προς την Pitsas Camp – Παιδική Κατασκήνωση για την υποστήριξή τους.

Καλή επιτυχία στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος τον Ιούνιο.

Προηγούμενο άρθροΜε ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάσθηκε στο Σουφλί η μνήμη του πολιούχου και εφόρου της πόλεως Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου
Επόμενο άρθροΠαύλος Α. Μιχαηλίδης: “Απουσία έργων Αγροτικής οδοποιΐας στην Δημοτική Ενότητα Φερών”