Ακόμα μια μεγάλη νίκη για την Ιωάννα Αραμπατζή αλλά και για τον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Η αθλήτρια της πόλης μας μετά από ένα συγκλονιστικό τελικο κατέκτησε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ20 το χάλκινο μετάλλιο.
Η Ιωάννα με επίδοση 45.03μ κατέκτησε την 3η θέση στο αγώνισμα της Δισκοβολίας στο Εθνικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ 20 στην πόλη των Σερρών .
Όπως δήλωσε και η ίδια “ήταν ο τελευταίος αγώνας μου για φέτος. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί έκανα υπέροχες προσπάθειες ευχαριστήθηκα τον αγώνα μου και κατέκτησα το 6ο μου σερί πανελλήνιο μετάλλιο.Το μετάλλιο αυτό το αφιερώνω κυρίως στον προπονητή μου και μόνο σ’ αυτόν. Σ’ αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο που πέρα από προπονητής, παιδαγωγός, είναι άνθρωπος με όλη τη σημασία των λέξεων. Ότι οφείλω το οφείλω σ αυτόν τον άνθρωπο με στήριξε, με γέμισε αυτοπεποίθηση, μου άνοιξε τα φτερά μου σαν αθλήτρια και η ευγνωμοσύνη μου είναι απέραντη προς το πρόσωπο του.
Η χρονιά για μένα ήταν δύσκολη στερήθηκα πολλά, έκλαψα για να αντέξω. Οι συνθήκες προπονήσεων ήταν άθλιες, πολλοί άνθρωποι μας δημιουργούσαν προβλήματα κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.
Πάντα όμως ο προπονητής μου δε με άφηνε να παρασυρθώ από αυτό πάντα μου επισήμανε το στόχο μας που ήταν η κορυφή. Το 6ο μου πανελλήνιο μετάλλιο εκτός από τον προπονητή μου το αφιερώνω και στην Πόλη μου την όμορφη Αλεξανδρούπολη και στον σύλλογο μου τον Εθνικό θα ήθελα να βρίσκονται κοντά μας περισσότερο. Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους”
Προηγούμενο άρθρο30 ελληνικές σημαίες κυματίζουν στο Φυλάκιο Έβρου απέναντι από τη δομή
Επόμενο άρθροΚυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν πρόκειται να προχωρήσει η εξόρυξη χρυσού αν δεν συναινέσει η τοπική κοινωνία»