Στη θέση του Αντιπροέδρου της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) εκλέχθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου (ΟΕΒΕΣΕ) Αθανάσιος Μπέλλας.

 Στις 16/10/2016 ολοκληρώθηκε το Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ). Εκλέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ (51 έδρες). Εγκρίθηκαν ο Οικονομικός και Διοικητικός Απολογισμός και ο Προγραμματισμός Δράσης της Συνομοσπονδίας.
Η ΓΣΕΒΕΕ έχει στην δύναμή της 70 Τοπικές και 30 Κλαδικές Ομοσπονδίες Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων με 140.000 εγγεγραμμένα μέλη.

Οι δραστηριότητες της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου και του Προέδρου της καθώς και η άριστη συνεργασία της με τις Ομοσπονδίες Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και Σερρών με κοινές δράσεις και κοινές θέσεις επιβραβεύτηκαν πανελλήνια με την εκλογή του Προέδρου της, κ. Μπέλλα Αθανάσιου, στο Προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ με θέση Αντιπροέδρου.

Η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας είναι ο βασικότερος κοινωνικός εταίρος θεσμοθετημένος από την πολιτεία και η καλή εκπροσώπηση της ευρύτερης περιοχής μας σ’ αυτήν είναι πάρα πολύ σημαντική για την διεκδίκηση και την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον τόπο μας.

www.alexpolisonline.com

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο της Ο.Ε.Β.Ε.Σ. Έβρου, Αθανάσιο Μπέλλα
Συγχαρητήρια επιστολή προς τον  Πρόεδρο της Ο.Ε.Β.Ε.Σ. Έβρου, Αθανάσιο  Μπέλλα  για την εκλογή του στο Προεδρείο της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε..
Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,
Οι Πρόεδροι και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Ομοσπονδιών Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης και Σερρών σας συγχαίρουν για την εκλογή σας στο Προεδρείο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδος και συγκεκριμένα στη θέση του Αντιπροέδρου.  Ευχόμαστε καλή δύναμη και  επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα, καθώς  και ευόδωση των μελλοντικών προσπαθειών σας  για την προάσπιση των συμφερόντων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Περιφέρειά μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός της εκλογής, στο Προεδρείο της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., ενός προσώπου που προέρχεται από την Περιφέρεια Α.Μ.Θ. και έχει ήδη επιτυχημένη συνδικαλιστική δράση, ως Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Σ. Έβρου.  Είμαστε σίγουροι ότι στο πρόσωπό σας θα βρούμε τον άξιο εκφραστή για την προώθηση των αιτημάτων των επαγγελματιών της Περιφέρειάς μας.  Θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για συνεργασία αφού, όπως γνωρίζετε κι εσείς, τα προβλήματα των επαγγελματιών είναι πολλά και οι καιροί δύσκολοι.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Για την Ο.Ε.Β.Ε. ΔΡΑΜΑΣ,  Μουρμούρης Όθων

Για την Ο.Ε.Β.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ, Παναγιωτίδης Ιωάννης

Για την Ο.Ε.Β.Ε. ΞΑΝΘΗΣ, Τσιακίρογλου Μαρία

Για την Ο.Ε.Β.Ε. ΣΕΡΡΩΝ,  Κοτσαμπάς Σωτήρης

Για την Ο.Ε.Β.Ε.Σ. ΡΟΔΟΠΗΣ, Βαφειάδης Ανέστης

Προηγούμενο άρθροΦούχτελ: “Η ΚΕΔΕ ασκεί πολύ σημαντικό ρόλο και μπορεί να αποτελέσει μοχλό για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, όπως π.χ στον δήμο Αλεξανδρούπολης που για 10 δράσεις στην ενέργεια έχει απορροφήσει σημαντικά κονδύλια”
Επόμενο άρθροΑνακύκλωση… με αντάλλαγμα σκυλοτροφή – Ένα πρωτοποριακό μηχάνημα φέρνει ο Κυνηγητικός Σύλλογος στην Κομοτηνή