«Ο κ. Ερντογάν μάς έχει συνηθίσει σε απειλές. Είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα. Αν αυτές οι απειλές γίνουν πράξεις, θα μας βρει έτοιμους. Πολιτικά και επιχειρησιακά είμαστε αποφασισμένοι να τις αντιμετωπίσουμε. Αυτή είναι η εντολή του πρωθυπουργού». Αυτό τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε συνέντευξή του.

Mιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Βαρβιτσιώτης, σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου ότι οι ΗΠΑ έχουν επιλέξει λάθος πλευρά στο Αιγαίο για να συνταχθούν, ανέφερε ότι μαρτυρούν το μέγεθος της απομόνωσής του. «Καταλαβαίνετε πόσο σημαντική είναι η αμυντική συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση με τις Ηνωμένες Πολιτείες, πόσο έχει ενοχλήσει όλο αυτό το πλέγμα των αμυντικών και διπλωματικών συμφωνιών που έχει κάνει η Ελλάδα και πόση ισχύ δίνουν στη χώρα μας απέναντι στην τουρκική απειλή», σημείωσε.

Προηγούμενο άρθροΚινητή μονάδα εμβολιασμών την Κυριακή 14 Νοεμβρίου στον προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου, στην Αλεξανδρούπολη
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: Σε ισχύ από σήμερα νέα μέτρα για τα καταστήματα τροφίμων – Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ