Αγαπητοί συντοπίτες, αγαπητές συντοπίτισσες

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου έχω τη μεγάλη τιμή να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας διεκδικώντας την εμπιστοσύνη σας ως υποψήφιος βουλευτής Έβρου με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Η μέχρι τώρα επιστημονική και επαγγελματική μου πορεία ήταν ένα μεγάλο ταξίδι που είχε σχέση με το οικολογικό κίνημα, την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, τη χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και τη βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη.

Τώρα σας καλώ να κάνουμε μαζί μια νέα προσπάθεια διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας. Για τον Έβρο. Για τον τόπο που γεννηθήκαμε  και αγαπάμε, για τον τόπο που θέλουμε να ζήσουμε και να δημιουργήσουμε.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα να αναγνωρίζεται δημόσια η προσφορά μου απόπροσωπικότητες της επιστημονικής κοινότητας και της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και από πρόσωπα που εκπροσωπούν όλες τις ιδεολογικές τάσεις του δημοκρατικού τόξουπέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με τον οποίο έχω τη χαρά και την τιμή να είμαι υποψήφιος βουλευτής Έβρου.

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, η προοπτική της δίκαιης ανάπτυξης μας χτυπά την πόρτα! 

Ας την ανοίξουμε με τόλμη και αποφασιστικότητα για έναν Έβρο σύγχρονο και δημιουργικό!

Σας ευχαριστώ

Προηγούμενο άρθροΑναστασία Γκαρά: “Όλα τα προηγούμενα χρόνια έγινε πλιάτσικο εις βάρος του Ελληνικού λαού. Ο κ.Μητσοτάκης δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει η επένδυση χρυσού στο Πέραμα”
Επόμενο άρθροΚεντρική ομιλία της Έλενας Σώκου στην Αλεξανδρούπολη