Μέσα σε χρόνο ρεκόρ ο Δήμος Φαιστού με τη συνδρομή όλων όσων ζήτησε τη βοήθειά τους κατάφερε να συγκεντρώσει 22 παλέτες μπουκάλια νερό του 0,5 lπου μεταφράζεται σε 33.00 μπουκάλια και 5 τόνους τρόφιμα και κηπευτικά για τους στρατεύσιμους στον Έβρο.

Ήταν συγκινητική η ανταπόκριση τόσο της εταιρείας ΒΟΤΟΜΟΣ Α. Ε. που πρόσφερε το νερό ZARO’S όσο και τη νταλίκα μεταφοράς, όσο των τον επιχειρηματιών της Μεσαράς που ετοίμασαν αμέσως παλέτες με τρόφιμα και κηπευτικά, αλλά και των Μινωικών Γραμμών που τα μεταφέρει δωρεάν.

– Η κίνησή μας αυτή είναι μια κίνηση στήριξης για τα στρατευμένα παιδιά της πατρίδας μας, που αυτή την ώρα βρίσκονται στα σύνορα και φυλάνε Θερμοπύλες, μας είπε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις τοπικές επιχειρήσεις που στήριξαν δυναμικά την προσπάθεια αυτή…

Να σημειώσουμε ότι η νταλίκα θα ταξιδέψει στο Έβρο και θα ξεφορτώσει τα νερά, τα τρόφιμα και τα κηπευτικά, σε χώρο που θα υποδειχτεί από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με το οποίο είναι σε επαφή ο Μεσαρίτης Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, που συνδράμει από την πρώτη στιγμή στην όλη προσπάθεια.

     

ΠΗΓΗ e-mesara.gr
Προηγούμενο άρθροΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: 17 χρόνια από τα εγκαίνια του νέου Νοσοκομείου – 17 χρόνια εγκαταλειμμένο το παλιό Νοσοκομείο
Επόμενο άρθροΜεσογειακός Κήπος στην Αλεξανδρούπολη… στα πρότυπα του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος