Μία πάρα πολύ όμορφη διοργάνωση ετοιμάζουν οι άνθρωποι των Αμαζόνων Μαΐστρου Αλεξανδρούπολης συνδυάζοντας το βόλεϊ με πολλές άλλες δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα στον Πλατανότοπο Μαΐστρου (γήπεδο ποδοσφαίρου), στις εγκαταστάσεις του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μαΐστρου και στο γήπεδο Beach Volley στο ”Χάραμα” στην παραλία της Αλεξανδρούπολης.

Υπεύθυνος της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί σε δύο περιόδους (4-8 & 11-15 Ιουλίου) είναι ο Μάκης Δημητριάδης και ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ο MAXIMUM FM 93,6. 

To Δελτίο Τύπου:

«Ένα όνειρο των Αμαζόνων Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης γίνεται πραγματικότητα!
Το 1ο Amazons Volleyball Camp είναι γεγονός!!!
Δύο περίοδοι 5 ημερών (4-8 Ιουλίου και 11-15 Ιουλίου) με πολύ Βόλεϊ και Beach Volley.
Το ημερήσιο πρόγραμμα θα ξεκινά στις 8.30 με λήξη στις 14.00 και θα περιλαμβάνει εκτός από Βόλεϊ στο Κλειστό Μαΐστρου και πολλές ακόμη δραστηριότητες στο καταπληκτικό φυσικό περιβάλλον του Πλατανότοπου Μαϊστρου, στις άρτιες εγκαταστάσεις του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μαΐστρου καθώς και στο πανέμορφο γήπεδο Beach Volley στο ”Χάραμα” στην παραλία της Αλεξανδρούπολης.
Ένα πρόγραμμα που ετοιμάστηκε από την προπονητική ομάδα των Αμαζόνων και απευθύνεται σε κορίτσια και αγόρια (που θέλουν να διασκεδάσουν και να περάσουν δημιουργικά το καλοκαίρι, βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους στο άθλημα που αγαπούν, το Βόλεϊ.
Το Amazons Volleyball Camp σας περιμένει!!»

Περισσότερες λεπτομέρειες τη Δευτέρα 13 Ιουνίου στο «Παίζουμε Θράκη» στον Maximum FM 93,6 στις 17:00 με καλεσμένο το Μάκη Δημητριάδη!

ΚΑΜΠ ΑΜΑΖΟΝΩΝ ΑΦΙΣΑ

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

 

Προηγούμενο άρθροΔείτε φωτογραφίες από το 3ο «LOGA» CUP 2016 που έχει φιλανθρωπικό σκοπό!
Επόμενο άρθροΑπό βοηθός προπονητή, Team Manager της ΑΕ Κομοτηνής ο Βασίλης Στοάκης!