Διαβάστε τι έγινε μέσα από το κείμενο του Θεόδωρου Μαυρίδη:

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016, η συγκεντρωτική προπόνηση των Παμπαίδων του Έβρου που αφορούσε στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή της Εθνικής ομάδας Ανδρών κ. Σωτήρη Δρίκο.

Συγκεκριμένα, από τον Περιφερειακό Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Ανέστη Γιαννακόπουλο, κλήθηκαν και προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του, οι αθλητές του Μ.Γ.Σ. «ΕΘΝΙΚΟΣ» Αλεξανδρούπολης: Γκιδίκας Σταύρος, Καρασταμάτης Δημήτριος, Κατσούλης Μιχάλης, Κεσεσίδης Θανάσης, Κοτζιακάλφας Ευάγγελος, Ποιμενίδης Χρήστος, Χατζίδης Λάμπρος, Ανδραβίζος Ευάγγελος, Βαφειάδης Αναστάσιος, Εμμανουηλίδης Παναγιώτης, Μορφίνης Βασίλειος, Μπαμπής Ευάγγελος, Παπάζογλου Μάριος, Ραπτόπουλος Δημήτριος, Φούρφαρο Τίμος, Τοκαμάνης Αλέξιος, Ποτουρίδης Μαρίνος, Πιτιακούδης Λάμπρος, Παπαδόπουλος Αθανάσιος, Σισμανίδης Πέτρος, Πατλάκας Δημοσθένης, Μπατίλης Νικόλαος, Παλαβουζόπουλος Παναγιώτης, Γεωργακούδης Δημήτριος, Παπαδόπουλος Νικόλαος. στις 15:00 – 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μαΐστρου.

Το παρόν στην προπόνηση έδωσαν και οι : κ. Κασαμπαλής Αθανάσιος , υπεύθυνος των αναπτυξιακών τμημάτων βόλλευ του ΕΘΝΙΚΟΥ με τον συνεργάτη του Τσουλκανάκη Δημήτριο, ο προπονητής της εθνικής κορασίδων κ. Ανδρεάδης Ιωάννης, ο βοηθός του κ.Δρίκου στην Εθνική ανδρών κ. Δεληκώστας Κων/νος, ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕ.ΘΡ-ΑΝ ΜΑΚ. κ. Κεμανετζής Ειρήναρχος, τα μέλη του Δ.Σ του Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ κ. Τοκαμάνης Αναστάσιος και Μαυρίδης Θεόδωρος, η παλιά «δόξα» του γυναικείου βόλλευ κ. Τσερκέζη Σοφία, καθώς και αρκετοί γονείς και παράγοντες του Εβρίτικου Βόλλευ.

Η προπόνηση έγινε σε ευχάριστο κλίμα και περιβάλλον και περιελάμβανε εκτός από την προθέρμανση και τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις και τεχνικές πάσας-σερβίς-άμυνας –επίθεσης από τον κ. Γιαννακόπουλο και ο κ. Δρίκος παρακολουθούσε τους νεαρούς φερέλπιδες νέους να προσπαθούν να εμπεδώσουν τις τεχνικές οδηγίες του προπονητή τους και να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους.Σίγουρα ο κ.Δρίκος έβγαλε κάποια συμπεράσματα για το μέλλον αυτών των παιδιών και σε συνεργασία με τους περιφερειακούς ομοσπονδιακούς προπονητές θα σχεδιάσουν την βελτίωση και την αξιοποίηση αυτών των αθλητών.

Το επόμενο «ραντεβού» της Εθνικής Παμπαίδων σχεδιάζεται για μετά το Πάσχα σε μία συγκεντρωτική Πανελλήνια προπόνηση σαράντα περίπου επίλεκτων αθλητών.

Προηγούμενο άρθροΟ ορισμός της απανθρωπιάς: Πουλάνε αποκριάτικη στολή προσφυγόπουλου
Επόμενο άρθροΣκερλετόπουλος Λεωνίδας: Με εξωστρεφή στρατηγική έχουν ελπίδα οι νέοι επιχειρηματίες