Την Κυριακή 23 Αυγούστου η Ορθόδοξη Εκκλησία εορτάζει την Απόδοση της Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στην περιοχή μας πανηγυρίζει το μοναστήρι της «Παναγίας του Έβρου», στην Μάκρη.

Το μοναστήρι της Παναγίας μας αποτελεί ιδιαίτερη ευλογία για την Ιερά Μητρόπολή Αλεξανδρουπόλεως επειδή, αθόρυβα και σεμνά, χαρίζει τις πνευματικές του ευεργεσίες σε πολλούς συμπατριώτες μας και σκεπάζει με τις προσευχές των αδελφών, τα προβλήματα και τις ανάγκες της επαρχίας μας.

Το απόγευμα του Σαββάτου 22 Αύγουστου τελέσθηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως  κ.κ. Ανθίμου και εν συνεχεία μέχρι τα μεσάνυχτα ο Πανηγυρικός Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου κ.κ. Ανθίμου.

Την Κυριακή 23 Αυγούστου απο 7.00’ εως  10.00’ π.μ. θα τελεσθεί ο Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Η τέλεση των ακολουθιών πραγματοποιείται σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό που έχει προσδιορίσει το Υπουργείο Υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Προηγούμενο άρθροΑποκάλυψη: Τούρκος κυβερνήτης υποβρυχίου είπε “παραδίνομαι” στους Έλληνες διώκτες του
Επόμενο άρθροΝΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Συντριβή για το μπλοκ Τοψίδη – ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα ορισμού μελών για το ΔΣ της ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ