Η τρίτη Κυριακή Νοεμβρίου ορίσθηκε με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ το 2005 ως Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Συγκρούσεων. Σε όλο τον κόσμο οργανώνονται εκδηλώσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης σε θέματα Οδικής Ασφάλειας και υποστήριξης Θυμάτων Τροχαίων Συγκρούσεων.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, το Γραφείο Εθελοντισμού και η Δημοτική Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης σε συνδιοργάνωση με την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης και τον SOS Τροχαία Εγκλήματα Πανελλαδικό Οργανισμό για την Υποστήριξη Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων για 8η συνεχή χρονιά πραγματοποιούν δράσεις και εκδηλώσεις στην Αλεξανδρούπολη για να σηματοδοτήσει την Ημέρα αυτήν ως ένδειξη σεβασμού στους ανθρώπους που έφυγαν αλλά και σ’ αυτούς που δεν πρέπει να χαθούν.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Το πρωί της Κυριακής 17 Νοεμβρίου 2019 οικογένειες των θυμάτων αλλά και όσοι ήθελαν να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις Μνήμης παρέστησαν στον Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως για την Επιμνημόσυνη Δέηση . Με το πέρας της θείας λειτουργίας. με μια φωτογραφία του αγαπημένου μας προσώπου που χάθηκε συμμετείχαν στη σιωπηλή πορεία από την Μητρόπολη έως το Δημαρχείο όπου και έγινε ανοιχτή δράση και ενημέρωση συμμετέχοντας στο παγκόσμιο κίνημα #CommitToAct

www.roadsafetyngos.org/peoples-declaration-gr

“Ενημερωνόμαστε και υπογράφουμε την παγκόσμια Δήλωση Πολιτών για να ακουστεί η φωνή μας προς τους ηγέτες του πλανήτη στην Τρίτη Παγκόσμια Διυπουργική Συνάντηση για την Οδική Ασφάλεια στη Στοκχόλμη 20/2/2020”

Οι φωνές από την Χορωδία ΟΡΦΕΑΣ τίμησαν αυτούς που χάθηκαν στους δρόμους του κόσμου και σηματοδοτήσαν το Όραμα Μηδέν ώστε να εμποδίσουν τον πόνο να φθάνει στις πόρτες άλλων ανθρώπων. Κανένας θάνατος στον δρόμο δεν είναι αποδεκτός!

Στις παραπάνω εκδηλώσεις συμμετέχετε η Ένωση Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης «Οι Αγριάνες»

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

Προηγούμενο άρθρο39 αλλοδαποί ανατολικά του λιμένα Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΒαγγέλης Λαμπάκης: Ο νέος Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή δυστυχώς διέπραξαν ένα πολεοδομικό έγκλημα