Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος ΟΛΑ ΑΕ κ. Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ

Μεταξύ Μεγάλου Σαββάτου και Κυριακής του Πάσχα αναμένεται στη Σαμοθράκη η άφιξη ειδικού πλωτού γερανού ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης των λειτουργικών βαθών στον λιμένα της Καμαριώτισσας Σαμοθράκης.

Για τον σκοπό αυτό αύριο σε τηλεδιάσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς πρόκειται να οριστικοποιήσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες του έργου. Οι εργασίες εκτιμάται ότι θα ξεκινήσουν την Τρίτη του Πάσχα.

Αναφορικά με το έργο αποκατάστασης του βάθους στο αλιευτικό καταφύγιο των Θέρμων Σαμοθράκης, οι εργασίες θα ξεκινήσουν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκβάθυνσης στην Καμαριώτισσα, ενώ ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα αποκαθίσταται σταδιακά η πρόσβαση στην είσοδο του λιμένα.

Τέλος την Τρίτη του Πάσχα ο Alexandroupolis Port Authority S.A. ξεκινά το έργο της αντικατάστασης των φωτιστικών σωμάτων του λιμανιού των Θέρμων με φωτιστικά τεχνολογίας led. Με το έργο αυτό θα εξασφαλίσουμε περισσότερο, καλύτερο και οικονομικότερο φωτισμό για τους χρήστες του λιμένα.

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ Έβρου κατά ΝΟΔΕ: “Ήθελαν να το κλείσουν …το συνένωσαν και τώρα πανηγυρίζουν γιατί το χαρακτήρισαν!!!”
Επόμενο άρθροΧρήστος Μέτιος: Σε εγρήγορση για κορονοϊό και ελληνοτουρκικά σύνορα