Μία πολύ σημαντική νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας πήρε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, επικρατώντας με 3-0 του Άρη στο πρώτο επίσημο ματς της νέας χρονιάς, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Volleyleague στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

Το μάτι των παικτών του Σάκη Μουστακίδη… γυάλιζε στην αρχή της αναμέτρησης και με το νέο απόκτημα Ιγκόρ Γκιλέν Γκονζάλβες να παίρνει πολύ σημαντικές επιθέσεις, ο Εθνικός πήρε το προβάδισμα με 25-22 παρ’ όλο που βρέθηκε να χάνει με 22-19. Πολύ καλοί ήταν και οι Κιόσης και Τουράνιανιν, ενώ πρώτος σκόρερ της ομάδας της Αλεξανδρούπολης ήταν ο Μιγιαήλοβιτς με 17 πόντους. Το δεύτερο σετ τελείωσε με 26-24 υπέρ των γηπεδούχων και το τελευταίο με 25-21 κάτω υπό το πολύ ζεστό χειροκρότημα των φίλων του Εθνικού.

Επόμενο ματς για τους Εβρίτες το Σάββατο στις 17:00 κόντρα στον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη και για τους «κιτρινόμαυρους» τη Δευτέρα απέναντι στη Λαμία. Στα υπόλοιπα σημερινά (13/01) παιχνίδια η Ορεστιάδα ηττήθηκε με 3-2 από τον Ηρακλή εκτός έδρας, ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 τον Φοίνικα Σύρου, η Κηφισιά 3-1 την Παναχαϊκή και ο Παναθηναϊκός 3-0 τη Λαμία. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο Πέμπτη με το ματς Παμβοχαϊκός – ΠΑΟΚ.

Συνθέσεις:

Εθνικος (Σάκης Μουστακίδης): Φόγιερ, Τουράνιανιν, Μιγιαϊλοβιτς, Κασαμπαλής, Κιόσης, Γκονζάλβες, λ- Δαρίδης

Αλλαγές: Ίλιτς, Κ. Δαλακούρας, Βλαχόπουλος

Άρης (Γιάννης Μέλκας): Χαριτωνίδης, Ανδρεάδης, Μούχλιας, Γκιρτζίκης Σωτηρίου, Τζελάτι, λ- Μπαμπαλιούτας

Άλλαγες: Πρόιος, Γκιρτζίκης, Κουτσονίκας

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα:

 

Φωτογραφίες: Γιάννης Ναλμπάντης

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροAδωνις και Χατζηδάκης οι δυο νέοι αντιπρόεδροι της ΝΔ
Επόμενο άρθροΣουφλί και Άνθεια συμπλήρωσαν το παζλ των ημιτελικών του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου