Μπορεί η Ν. Χιλή να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο γήπεδο του ΚΤΕΟ στο 29′, αλλά χρειάστηκε 3 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο για να φέρει «τούμπα» το ματς και να επικράτησει τελικά με 3-1, φτάνοντας έτσι τους 13 βαθμούς στον όμιλο της.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ δυνατούς ανέμους οι οποίοι συνέχισαν να πνέουν σε όλη του διάρκεια του κάνοντας δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών. Στα πρώτα 23 λεπτά οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια σημαντική ευκαιρία, αλλά στο 24′ ο Χατζάκης με ωραία πάσα θα βγάλει τον Ζλατινούδη φάτσα με την εστία, αλλά αυτός δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Στέφου ο οποίος θα διώξει με τα πόδια. Δύο λεπτά μετά είναι η σειρά της ΑΕΚ Έβρου να απειλήσει. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λυκίδη, ο Αϊνδέλης θα μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Στο 29′ θα έρθει το 1-0 για τους «κιτρινόμαυρους» όταν ομ Πολυχρονίδης θα νικήσει τον γκολκίπερ της Χιλής από το σημείο του πέναλτι. Στο 35′ οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν μία μεγάλη ευκαιρία, με τον Χατζάκη να κάνει ότι θέλει μέσα στην περιοχή της «Ένωσης», αλλά το σουτ που θα κάνει θα κοντράρει και θα φύγει κόρνερ. Στο 39′ ένα σουτ από πλευράς Χιλής θα περάσει άουτ και αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση στο πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη Ν. Χιλή καθώς 6 λεπτά μετά το ξεκίνημα του ο Χατζάκης θα βρει με έξοχη πάσα τον Παυλίδη και αυτός θα φέρει το ματς στα ίσια. Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα η Χιλή θα φτάσει στην ολική ανατροπή μετά από πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια και άψογο τελείωμα από τον Χατζάκη. Από κει και πέρα η ομάδα του κ. Γελαδάρη θα χάσει κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν θα μπορέσει να φτάσει στην ισοφάριση.

Στο 75′ θα χαθεί η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον «Δικέφαλο» με τον Τσακανίκα να μην μπορεί να νικήσει τον Αϊνδέλη στο τετ α τετ, με τον δεύτερο να αποκρούει. Δύο λεπτά μετά μια κεφαλιά του Βλασακίδη θα φύγει εκτός εστίας, ενώ την ίδια κατάληξη θα έχει και η κεφαλιά του Πεκιαρίδη από πλευράς ΑΕΚ πέντε λεπτά μετά. Στο 87′ ο Χατζάκης θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσει το τρίποντο αφού μόνος του απέναντι στην εστία δεν θα καταφέρει να σκοράρει, πράγμα που θα κάνει όμως ο Παυλίδης στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων γράφοντας το τελικό 3-1 για τη Ν. Χιλή.

Με αυτή τη νίκη η Ν. Χιλή παρέμεινε στην 1η θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣ Έβρου. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους πρόσφυγες που έχασαν τη ζωή τους στη Μεσόγειο.

Συνθέσεις:

ΑΕΚ Έβρου (Ν. Γελαδάρης): Στέφου, Σιδηρόπουλος, Κατσαντούρας (64′ Τσακίρης), Παπαγεωργίου, Λυκίδης, Στροφύλλας (67′ Πιστάλκας), Χαρμπής (77′ Πεκιαρίδης), Γιβρόπουλος, Πολυχρονίδης, Τσακανίκας, Νάνος.

Ν. Χιλή (Δ. Τσώνης): Αϊνδέλης, Λιαρούδης (46′ Κέσοβ), Ζαχαρίας, Καλογήρου, Παυλίδης, Πασχαλίδης, Χαρχαλίδης (46′ Κουφάκης), Φραγκούλης, Ζλατινούδης, Χατζάκης, Σκαμπαβήριας (67′ Βλασακίδης).

Διαιτητές: Παπαδόπουλος, Σιμίδης, Αποστολίδης

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΤα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 7ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής
Επόμενο άρθροΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωσή του Συλλόγου Πολυτέκνων Έβρου «Χριστός Σωτήρ»