Νέα μεγάλη επιτυχία για την ομάδα ρίψεων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και για την Ιωάννα Αραμπατζή.

Σ ένα συναρπαστικό τελικό δισκοβολίας και ηλικιακά να ναι μικρότερη η Ιωάννα κατάφερε με βολή που άγγιξε τα 43 μ να πάρει το χάλκινο μετάλλιο κατατάσσοντας την πλέον σε μια από τις ανερχόμενες κ πολύ υποσχόμενες αθλήτριες του Στίβου στην Ελλάδα.

Η Ιωάννα έκανε δύο φορές ατομικό ρεκόρ για να πάρει το χάλκινο μετάλλιο το δείχνοντας πόσο φορμαρισμένη είναι.

Για να δώσουμε αξία στην βολή της πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχουν θεσπίσει σαν όριο για την συμμετοχή αθλήτριας σε πανευρωπαϊκους αγώνες τα 42 μ στην δισκοβολία όπου η Ιωάννα τα ξεπέρασε.

Λιγότερο τυχερός στάθηκε ο Θάνος Τσιακιρουδης όπου μέχρι την πέμπτη βολή βρισκόταν στην τρίτη θέση στο αγώνισμα της σφαιροβολίας την οποία έχασε τελικά στην τελευταία προσπάθεια κ κατατάχθηκε 5ος πανελληνιονικης.

Όπως δήλωσε ο προπονητής των παιδιών Δημήτρης Τσιακιρουδης η Αλεξανδρούπολη πλέον έχει χτίσει μια ωραία ομάδα ριπτων που πρωταγωνισθουν στον ελλαδικό χώρο και στο μέλλον θα χαρούμε πολλές διακρίσεις κ επιτυχίες.

Ελπίζουμε να βελτιωθούν λίγο οι συνθήκες προπονήσεις μας αλλά κ οι χώροι για να μπορέσουμε να φέρουμε πολλές διακρίσεις για την πόλη μας… καλό καλοκαίρι κ καλή ξεκούραση για τα παιδιά.

Προηγούμενο άρθρο13 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Αλεξανδρούπολη (22 συνολικά)
Επόμενο άρθροΠαραλήρημα Φατίχ Τεζτζάν: “Θα κατακτήσουμε Κομοτηνή, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη και νησιά”