Ανακοίνωση με αφορμή κάποια σχόλια που έγιναν στο Facebook από τον πρώην φημολογούμενο χορηγό της ομάδας Απόστολο Τσιπίδη και στοχοποιούσαν τον προπονητή της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκη Μουστακίδη, εξέδωσε το ΤΑΑ του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση η οποία κάνει λόγο για «αήθη δημοσιεύματα (άραγε ποιος ο λόγος και η χρησιμότητά τους) που φιλοξενούν αναρτήσεις και σχόλια που σκοπό έχουν να πλήξουν πρόσωπα και υπολήψεις»:

«Ο ΜΓΣ Εθνικός με την μακρόχρονη πορεία του αποτελεί σύλλογο πρότυπο γα τα ελληνικά δεδομένα και ξεχωρίζει για το κύρος και το ήθος που αποπνέει. Τα τελευταία χρόνια, με συνοδοιπόρο έναν άνθρωπο που για δεκαετίες έχει κερδίσει με την αξία του τον σεβασμό σύσσωμου του κόσμου του ελληνικού βόλεϊ , τον προπονητή μας Σάκη Μουστακίδη, έχει γράψει χρυσές σελίδες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Με αφορμή λοιπόν, αήθη δημοσιεύματα (άραγε ποιος ο λόγος και η χρησιμότητά τους) που φιλοξενούν αναρτήσεις και σχόλια που σκοπό έχουν να πλήξουν πρόσωπα και υπολήψεις, διαμηνύουμε τα εξής:

Μας βρίσκουν απέναντί τους όσοι κάνουν «παιχνίδια» με την ιστορία του συλλόγου και επιχειρούν για ίδιο όφελος και προσωπική προβολή να σπιλώσουν τόσο τον Εθνικό όσο και τον προπονητή μας, με τον οποίο έχουμε γευτεί μοναδικές στιγμές.

Καλά θα κάνουν , επίδοξοι και αυτόκλητοι «σωτήρες» να αφήσουν τους ανθρώπους που διοικούν τον ΜΓΣ Εθνικό να χειριστούν αυτοί, τις τύχες της ομάδας μας.

Κανείς δεν μπορεί να ξεγελάει τον φίλαθλο κόσμο μας και την μεγάλη οικογένεια του Εθνικού, που ξέρει να αναγνωρίζει αξίες και πρόσωπα.

Μας προκαλεί δε απορία το χρονικό σημείο που ξαφνικά επέλεξαν να κάνουν την επανεμφάνισή τους … Μήπως η εμφάνιση τους έχει σχέση με τις επικείμενες εκλογές του συλλόγου την ερχόμενη Άνοιξη και την απελπισμένη ανάγκη τους για εύρεση κοινωνικών ερεισμάτων;

Ο Εθνικός είναι ανοιχτός σε όποιον πραγματικά έχει αγνές προθέσεις για να τον βοηθήσει αλλά είναι και αποφασισμένος να βρεθεί αντιμέτωπος με όποιους επιβουλεύονται την ιστορία του.

Ο Εθνικός και το τμήμα βόλει του, δεν είναι και δεν προτίθεται να γίνουν δεκανίκι κανενός.

Ας το καταλάβουν όσο είναι καιρός ….
Θα μας βρουν απέναντί τους

ΤΑΑ ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ»

Ο κ. Τσιπίδης είχε γράψει σε ανάρτηση του στην προσωπική σελίδα του στο Facebook:

«Δέκα μέρες πριν έρθει ο Σέρβος στον εθνικό υπάρχει ανάρτηση μου ότι έρχεται τραυματίας και μαλιστα πολύ… Και ενημερώθηκε το λαμογιο…οβκοουτς αλλά για να πάρει τη μίζα τον έφερε και φόρτωσε την ομαδα με παλτό και τοσα χρηματα. Ελλάδα»

Σε δεύτερη ανάρτηση του έγραψε: 

«Και για να κλείσω το στόμα έστειλε και μήνυση…εγω σακη δεν ειμαι Σουφλιώτης δεν προσκυνώ το ευρώ .
Μάλιστα στο τηλέφωνο μου ευχήθηκε να μην βρω στη ζωη μου ησυχία.
Θελω μήνυση …για να καταθεσω επιτελους κάπου κάποιες αποδείξεις που έμαθα δεν περάστηκαν ποτέ πουθενά…αντε σε παρακαλώ δηλαδή…
Μέχρι εσυ να πεθάνεις εγω θα ειμαι αυτός που θα μιλαει τι εκανες περσι το καλοκαιρι…
Να ησουν σωστός .
Όσο για τον παίκτη …ναι ή ανάρτηση υπάρχει .
Τι ημουν μαγος;»

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΣχιστολιθικό αέριο στη Θράκη! Οι Τούρκοι έψαξαν και βρήκαν! Εμείς τι κάνουμε;
Επόμενο άρθροΣυγκίνηση στη Σμύρνη: Γιορτάστηκαν στην προκυμαία τα Θεοφάνεια (ΦΩΤΟ-VIDEO)