Όπως αναφέρει ο Πάρης Παπαδάκης – Δικηγόρος και Πρόεδρος του Συλλόγου “Αινήσιo Δέλτα”:

Και να που πέρασαν άλλα 2 χρόνια απο τότε που κατεβήκαμε στα Υπουργεία και παίρναμε τις υποσχέσεις ότι το θέμα των καλυβών στο Δέλτα Έβρου θα τελείωνε μέχρι την 2/11/2021 που ισχύει ο νόμος περί αναστολής κατεδαφίσεων των καλυβών.

Αναμένουμε απο το 2017 που ψηφίστηκε ο νόμος να γίνει περιβαλλοντική μελέτη για νας πουν αν οι καλύβες ενοχλούν τον ορνιθοκόκκορα να πετάει απο πάνω τους ενώ υφίστανται στην περιοχή εδώ και 50 χρόνια.

Απο 3/11/2021 οι καλύβες και πάλι εκτεθιμένες προς κατεδάφιση και οι κάτοχοι αυτών κινδυνεύουν με κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών λόγω ενεργοποίησης των προστίμων.

Ο Στρατός, η Αστυνομία στο πλευρό μας… αλλά στα δικαστήρια μόνοι μας όπως πάντα, καμία συμπαράσταση απο κανέναν.

Τσίπουρα οι Υπουργοί, Αργηγοί ΓΕΣ, ΓΕΕΘΑ Εθνικής Άμυνας στις παράνομες καλύβες, τραγούδια χαρές, χειραψίες με Πρωθυπουργό και συγχαρητήρια για την προσφορά μας αλλά τα πρόστιμα και οι κατασχέσεις τρέχουν.

Ένα δεν κατάλαβαν όμως ότι και η υπομονή έχει τα όρια της, τα παρακάλια κάποια στιγμή τελειώνουν και οι γκιαουραντάδες αν γεμίσουν 2 λεωφορεία ( παραπάνω δεν χρειάζονται ) και κατέβουν στην Αθήνα θα τους ζηλέψουν ακόμα και οι Κρητικοί που είχαν επισκεφθεί την Αθήνα πριν χρόνια και κυνηγούσαν τους αστυνομικούς.

Προηγούμενο άρθροΔΕΥΑΑ: Θωρακισμός αγωγού μεταφοράς νερού σε Δίκελλα και Πόταμο
Επόμενο άρθροΘάλασσα Μαρμαρά: Εμφανίστηκε εκ νέου η βλέννα – Ανησυχία για το Βόρειο Αιγαίο