Το  τριήμερο 3 έως 5 Αυγούστου 2018 πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία στο οροπέδιο «Χίλια» από την Επιτροπή Μουσουλμάνων Αλεβιτών Μπεκτασήδων Θράκης οι ετήσιοι αγώνες πάλης με τη συμμετοχή παλαιστών από την Ελλάδα την Τουρκία και την ΠΓΔΜ.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 με παραδοσιακό γλέντι στον οικισμό της Ρούσας όπου παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτριος Πέτροβιτς και ο Δήμαρχος Σουφλίου κ. Ευάγγελος Πουλιλιός .

Την Κυριακή 5 Αυγούστου 2018 στο χώρο της πάλης παρευρέθησαν οι Βουλευτές  Έβρου: Δημήτρης Ρίζος, Αναστασία Γκαρά και Αναστάσιος Δημοσχάκης, οι Βουλευτές Ροδόπης Αιχάν Καραγιουσούφ και Μουσταφά Μουσταφά, ο δήμαρχος  Σουφλίου Ευάγγελος Πουλιλιός και πλήθος κόσμου που παρακολούθησαν τους τελικούς αγώνες πάλης.

Πολιτικοί και κάτοικοι ευχήθηκαν να πραγματοποιηθούν και του χρόνου οι παραδοσιακές εκδηλώσεις με την ίδια επιτυχία και υποσχέθηκαν πως και πάλι να παρευρεθούν στην πανέμορφη περιοχή του οροπεδίου «Χίλια» Έβρου 

Προηγούμενο άρθρο140.000 ευρώ έκτακτη ενίσχυση στον Δήμο Διδυμοτείχου από το Υπ. Εσωτερικών για αντιμετώπιση της λειψυδρίας
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη 58χρονη ημεδαπή η οποία πούλησε σκύλο χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια από το νόμο