Το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, επισκέφτηκε την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015, ο Πρόεδρος της Εγνατία Α.Ε., κ. Χρίστος Βάρδας και ο Τομεάρχης Έργων και Ανάπτυξης, κ. Μιχάλης Δώδος, επισφραγίζοντας την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων .

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν επίσης, εκπρόσωποι του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και ο Διοικητής του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, κ. Δημήτρης Λαζόπουλος, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο Μεγάλο Περιφερειακό και τη σύνδεση της Εγνατίας με τη ΒΙ.ΠΕ. και το λιμάνι, στην ανακατασκευή του δρόμου Παλαγίας- Αλεξανδρούπολης, στην αποκατάσταση του ΧΑΔΑ Αλεξανδρούπολης και του ΧΑΔΑ δημοτικής ενότητας Φερών, στην από κοινού αναζήτηση χρηματοδότησης για την κατασκευή της εξόδου των Δικέλλων προς την Εγνατία και στην απευθείας σύνδεση του Νοσοκομείου με τον υφιστάμενο δρόμο της Εγνατίας, ένα έργο που θα συμβάλλει σημαντικά στη μείωση της χρονικής απόστασης και θα διευκολύνει την πρόσβαση από το νοσοκομείο του Διδυμοτείχου και της ευρύτερης περιοχής του Βορείου και Νοτίου Έβρου προς το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Ο κ. Λαμπάκης υπογράμμισε τη συμβολή της Εγνατία Α.Ε. στην υλοποίηση των τεχνικών έργων που προγραμματίζει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ενώ από τη μεριά του ο κ. Βάρδας έκανε λόγο για μια εποικοδομητική συνάντηση που αποδεικνύει την αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων. Δεσμεύτηκε ότι η Εγνατία Α.Ε. θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Δήμου είτε παρέχοντας τεχνογνωσία σε θέματα οδοποιίας είτε μέσα από παρεμβάσεις κοινωνικού περιεχομένου, όπως το έργο που αφορά στη σύνδεση του Νοσοκομείου με την Εγνατία αλλά και αυτό της εξόδου των Δικέλλων, ενώ τόνισε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των τοπικών κοινωνιών και των οργανισμών που επιβάλλει η επίτευξη αναπτυξιακών στόχων, ιδιαίτερα σε μια περιοχή εθνικής και στρατηγικής σημασίας, όπως είναι η Αλεξανδρούπολη.

Προηγούμενο άρθροΝέος προπονητής της ΑΕ Κομοτηνής ο Θέμης Κουκοβίνος!
Επόμενο άρθροΣύλλογος Γυναικών Αλεξανδρούπολης (μέλος ΟΓΕ): “οχι στην απανθρωπη αυξηση των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς”