Στους δημοσιογράφους ενόψει των δύο πολύ σημαντικών παιχνιδιών που θα δώσει στην έδρα του ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης για το Challenge Cup απέναντι στην Πανβίτα Πόμγκραντ την Τετάρτη και για το πρωτάθλημα κόντρα στον Ολυμπιακό το Σάββατο, μίλησε ο προπονητής της ομάδας του Έβρου Σάκης Μουστακίδης.

Ο κ. Μουστακίδης σχολίασε και την ήττα από τον Άρη για την οποία είπε ότι θα μπορούσε και να είχε αποφευχθεί έτσι ώστε να πάει ο Εθνικός ως αήττητος στο ματς με τον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο ήταν ο στόχος του όταν βγήκε το πρόγραμμα. Επίσης, επανέλαβε για άλλη μία φορά πως η ομάδα του δεν πλήρωσε την κούραση από το ταξίδι στη Σλοβενία στην ήττα από τον Άρη, αλλά τον κακό προγραμματισμό καθώς όπως τόνισε αν το πρωτάθλημα είχε ξεκινήσει στην ώρα του τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Σ. ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ 17-11-2015 by Maximum936fm on Mixcloud

 

Την Τετάρτη 18/11 στις 19:00 λοιπόν ο Εθνικός υποδέχεται την Πανβίτα Πόμγκραντ στη ρεβάνς της νίκης με 3-2 στη Μούρσκα Σόμποτα της Σλοβενίας και το Σάββατο 21/11 στις 17:30 φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική της Volleyleague.

 

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΔανέλλης Σπύρος: Ανάγκη για εθνική συνεννόηση στην Αγροτική Πολιτική
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση του Π.Α.ΜΕ Έβρου για τους πρόσφυγες που μετέβησαν στην Αλεξανδρούπολη